Agneta Sjödin leder TV4:s nya satsning

TV

Nu gör Agneta Sjödin stor tv-comeback.

I vår leder hon TV4:s nya fredagsunderhållning "Let"s dance" tillsammans med David Hellenius.

Och filar samtidigt på en hemlig roman.

Foto: HENRY LUNDHOLM
PARHÄSTAR Tillbaka i rutan och David Hellenius nya parhäst. I vår leder Agneta Sjödin TV 4:s nya fredagssatsning "Let"s dance".

Efter konkurrenternas ”Floor filler” och ”So you think you can dance” är det dags för TV4 att dansa in på banan. I kanalens nya satsning ”Let's dance” ska tio professionella dansare paras ihop med svenska kändisar för att lära sig tävlingsdansa.

Med programmet gör Agneta Sjödin comeback.

– Det var ett tag sedan jag gjorde något i den här stilen. Men jag har saknat att göra direktsänd tv–underhållning, säger Agneta Sjödin.

Peter får kliva åt sidan

Som en av programledarna i ”Let's dance” blir Agneta Sjödin ny parhäst till David Hellenius. Hans sidekick Peter Magnusson har fått kliva åt sidan.

– I det här programmet ska det vara en kille och en tjej så vi var tvungna att sära på oss, säger David Hellenius.

”Skriver på nästa bok”

Under året har Agneta både debuterat som författare och varit en av sångerskorna i sommarens turnépaket Diggiloo. Musiken får vila men parallellt med tv–comebacken jobbar Agneta på en uppföljare till intervjuboken ”Vändpunkter”.

– Jag skriver på min nästa bok så fort jag har möjlighet. Det är en roman och jag har kommit ganska långt med den, säger Agneta Sjödin.

Det här är ”Let's dance”

Joacim Persson