”Det var en gång...”

”Linzan” delar med sig av sin sämsta historia. Läs och skratta – eller?

TV

Torsdagens Eftersnack handlar om humor.

Vad är kul och vad är absolut inte roligt?

Det här är läsarnas sämsta historier.

- Hovmästarn, det är en fluga i min soppa.

- Vad bra, jag började tröttna på min slips.

/Lurvin

-----

Duvorna som träffades för första gången: "Vi säger väl du, va?"

Och så till den riktigt dåliga.

Spökena som träffades för första gången: "Vi säger väl bu, va??

Ulf H

-----

Det var en björn och en kanin som satt och sket i skogen. Då frågade björnen om kaninen inte tyckte det var äckligt när det fastnade skit i pälsen. "Nä" svarade kaninen. "Va bra" sade björnen ocj torkade sig i arslet med kaninen.

Min bror berättar denna varje gång han blir lite för full (helst när man äter något) och skrattar lika gott åt den varje gång

/Noxid_23

-----

- Hovmästaren, vad är rom för något?

- Det är fiskägg, herrn.

- Fint, då tar jag två hårdkokta.

/Joel

-----

- Min hund har ingen nos.

* Hur luktar han då?

- För jävligt......

/Johan

-----

Ingen o dum var ute o gick. de gick öcer en bro

plötsligt trillade ingen i vattnet o Dum började o tänka

jag kanske får ringa brandkåren

han skrek i telefon :

-HJÄLP INGEN HAR TRILLAT I SJÖN !!!

- E DU DU DUM ? frågade en röst ...

- JA...

gladehenke

-----

Det var en gång....å den va sandad...

/"Linzan"

-----

Det var när Hitler skulle invadera Polen.

Allt var färdigt och väl planerat? krigsmakten rullade mot gränsen. Men vid gränsen stötte man på problem, ett gigantiskt träd låg över vägen, så man kunde inte komma förbi. Som alla vet så finns det bara en väg från Tyskland till Polen och den går genom just detta smala bergspass. Så vad skulle Hitler göra? Det såg ut som man var tvungen att ställa in hela invasionen, men då dök det upp en soldat som var uppväxt i området och han hade viktig information.

Han stegade fram till Hitler och förklarade att i närheten så fanns det tre små byar med varsin elefant, i den ena fanns det en stor, den andra en normal och iden tredje en pytteliten. Han tyckte att man kunde låna någon av elefanterna för att ta bort trädet.

Sagt och gjort så beordrade Hitler fram den stora elefanten, man spände för den med selar och den började dra, den drog och drog, flisor och kvistar yrde men helt plötsligt föll den ihop och dog av utmattning. Soldaten som fruktade för sitt liv sprang genast fram och började förklara för Hitler att den stora elefanten bara var fet och slö men att man skulle ta mellanelefanten istället, då den var ett praktexemplar, full av muskler.

Man hämtade mellan elefanten och spände för den. Elefanten drog och frustade, man piskade den randig, det knakade och brakade av trädet, men plötsligt så dog den också av utmattning. Nu blev soldaten mycket rädd och ängslig, så samma visa spelades upp igen, mellanelefanten var också lite fet och otränad men soldaten kunde intyga att den pyttelilla elefanten var ett koncentrat av kraft och muskler samt att den även var klok.

Hitler gick med på att pröva även det (vilka alternativ hade han? Ställa in andra världskriget? Aldrig!!!) så de gick och hämtade den pyttelille.

När den pyttelille elefanten såg trädet så gick den genast fram och tog tag med snabeln kring trädstammen. Den började lyfta och tuta, frusta och stånka. Barken sprätte från trädet och flisorna yrde, men han klarade inte heller av att flytta trädet. / SLUT

Med vänlig hälsning / Lars-Erik Agebro

Läs mer