Så ska det låta förnyas

Mer glamour i nya studion

TV

Snärtigare, yngre och mer glamoröst.

I nya "Så ska det låta" är det bara titeln som är som vanligt.

Foto: Malin Arnesson
Husbandet hänger kvar Ny programledare, nya pianister och ny inredning. Husbandet är det enda som hänger kvar sen förra säsongen.

Ny programledare, nya pianister och – ny dekor. Som första tidning får Aftonbladet en titt på den uppfräschade "Så ska det låta"–studion.

– Eftersom vi gör en nysatsning är det naturligt att göra om utseendet på programmet, säger projektledare Ann–Christine Blixt.

Blått glasgolv

Loggan är upphottad och elektroniska poängtavlor har ersatt de gamla blädderblocken. Fler lampor i kombination med det nya blåa glasgolvet ökar glamourfaktorn i studion.

Den modernare stilen ska matcha nya programledaren Peter Settman och pianisterna Stefan Gunnarsson och Putte Nelsson, som ännu är relativt okända för allmänheten.

– Det nya teamet är en bra mix. Det blir en annan humor än tidigare och de kan all sorts musik, säger producenten Lena Styren.

Finns det inte risk att allt nytt stöter bort trogna tittare?

– Nej, det tror jag inte. Formatet i sig är så starkt. Men kommentarer som "det var bättre förr" räknar vi med att få, det är ofrånkomligt, säger Ann–Christine Blixt.

Förändringar i ”Så ska det låta”

Miranda Sigander

ARTIKELN HANDLAR OM