”Oerhört bra att Norge vann”

TV

I kväll är det final i bantningssåpan ”Biggest loser” i Kanal 5. Vad tycker du och programmet? Bästa ögonblicket? Vem av coacherna tror du har använt bäst metod?

Gör din röst hörd på Eftersnack!

Här kan du se vad ni läsare tycker. Sidan uppdateras löpande under kvällen.

Tack för alla mejl!

Nu upphör den här sidan att uppdateras. Fortsätt gärna diskussionen på vår chatt!

Välj Öppen kanal och sedan Tv-rummet

/Eftersnacksredaktionen

-----

Jag tycker det är underbart inspirerande att se deltagarna igen och se att de allra flesta av dem gått ner väldigt mycket sedan de lämnade ”showen” i Estland. Också jättekul att Rooy lyckats så bra, plus att han hittat en partner i Morten – vilket par! Och Norge – vilka superloosers!! Vilken prestation! Jag är så imponerad? Deras snitt låg ju t o m över Rooys? Kul grepp att det får gå 4 mån mellan näst sista och sista programmet, men jag hoppas verkligen att deltagarna inte tagit till några ohälsosamma metoder under den tiden – man fick ju inte veta något om det, just? Håller med om att Tore såg mager ut, men? mår han bra så är det bara att gratulera.

/Malin

-----

Hej!

Jag tycker generellt att programmet varit bra och att det bör fortsätta.

Det var oerhört bra att Norge vann som lag, det visar att deras coach gjort rätt som inte bara satsat på mat och träning. Super att hon pratade lite "djupare". Slutresultatet talar ju för sig själv :)

Grattis till alla som gjort ett jätte bra jobb.

/Jo

-----

Heja allihopa!

ni är ofattbart otroliga allihpa. vi hejar på alla som kämpar!!!

/Marilene och Tomas

-----

Loooooser!

Tyvärr så är det så att BIGGEST LOOSER är den person som sätter på TV´n och tittar

på SKITEN!

/Tudor

-----

Fantastiskt bra program! Här fick vi äntligen se RIKTIGA människor i en RIKTIG dokusåpa utan en massa svammel.

Så modiga människor och så duktiga. En stor eloge till samtliga deltagarna som kämpat på och nått ett ofattbart resultat.

Programmet är så bra i sig att det känns överflödigt med att utse en vinnare eftersom alla ju faktiskt är värdiga, som de kämpat, men för programmets spänning så..... Roy blev förbaskat snygg och kär!

Kul när det går bra för människor.

/3W

-----

Trist att programmet är slut. Mest kommer jag sakna Pauline - hennes muskler och hennes "metod" är min största inspirationskälla just nu. Vilken tjej! Naturligtvis ett stort grattis till Rooy.

/Kamikaze

-----

Helt klart rätt vinnare, i alla fall om man ska döma efter det man fått sett. Inte bara har han gått ner mycket utan han har hela tiden haft rätt inställning och rejält med djävlaranamma. Men vad hade hänt med Tore, han såg inte frisk ut och sa väl inget alls under programmet. Man undrar om det ligger något bakom där.

/TH

-----

Jag tycker det är underbart att Rooy vann. Man ser hur han som person har växt under programmet och hur han har blommat upp i och med kärleken till Morten. Det är underbart fint att se denna positiva förändring hos en person och han är en värdig vinnare.

/Mariah

-----

Jag tycker kanal 5 ska satsa på ett nytt bantarprogram, för det första ger det inspiration och höjer motivationen för många men även är det ett väldigt roligt program som roar samt berör! Biggest loser till folket!!

/Malin

-----

Grattis Rooy! Vilken vinnare!

Alla andra är utan tvekan vinnare också!

Tveksam till Paulines hårda metod. Resultat gav det, men jag undrade nog om det inte lika gärna kunde slutat med en kollaps!

Men som sagt, Rooy i spetsen för det svenska laget som fått mig att sitta klistrad framför tv:n alla dessa tisdagar. Helt otroligt!

Svenska laget, ni underbara trio i slutet, så mycket jag skrattat åt saker ni sagt och gjort, vilken livsglädje! Ni är såååå mysiga!

/Grodan Boll

-----

Första jag vill säga att Rooy och Morten är jätte gulliga tillsammans!!

Och det var så att det var också spännande att se vem som gick ner mest i vikt.

Kommer att sakna den serie.. :) den var bra för att få oss andra inspiration att träna och gå ner i vikt.

/Tilla

-----

tore ser ju "typ" ut att ha blivit anorektiker!?

/hmm...

-----

jag reagerar STARKT på ett par saker i programmet som är direkt livsfarliga för kroppen.

visst har svenskarnas tränare (som till exempel till ann-charlotte) påpekat att man MÅSTE dricka speciellt när man tränar. men i det första programmet så fick hon svenskarna att gå ut och gå i sopsäckar för att bli av med vätska och då gå ner mer! (vilket då ändå inte är "riktig" vikt man går ner utan bara vätska som man går upp så fort man dricker igen)

och danskarnas tränare gav laila tipset som ville gå ner i sista programmet att hon inte skulle äta (!farligt! och dessutom så sänker det ämnesomsättningen så att man inte går ner mycket tillslut ändå!) och sitta i en bastu så mycket som möjligt för att bli av med så mycket vätska som möjligt innan vägningen (!och det finns ju hur många biverkningar som helst som man kan få från uttorkning! man kan t.o.m. dö!)!

kanske låter jag som en mamma. men jag trodde att de skulle vara där för att gå ner och få ett friskare liv. inte för att kanske skada sina kroppar mer än vad övervikten redan gjort eller åtminstone kunde ha gjort i det långa loppet!

//liv

-----

Saknar konkreta tips (mat & träning) i programmet!!

Har saknat information om hur deltagarna gjort för att gå ner i vikt. Visst har man förstått att de tränat mycket och ätit rätt men jag hade gärna sett mer konkret information. Hur mycket tränar de per dag? Vad äter de? När äter de? Vad är bra mellanmål? Hur mycket styrketräning/kondition? etc etc Det hade gjort det till ett mycket intressantare program!

/Martina

-----

Jag kollar bara för Martin Björks skull. Han är ju så go, trevlig, rolig och otroligt snygg! :D

/Tone