Färdigdansat för Viktor och Carin

Anna Book och Måns Zelmerlöw klara för ”Let's dance”-final

1 av 2 | Foto: TV 4
Sluttävlat för Carin och Viktor.
TV

Semifinalen i ”Let's dance” blev en rafflande historia där tre semifinalpar blev två finalpar efter sammanlagt sex latin- och standarddanser. Viktor och Carin fick sämst jurypoäng och fick även minst stöd från folket.

- Men det har varit skitkul att vara med, säger Viktor.

Semifinalen i ”Let's dance” innehöll det mesta, heta danser, vackra klänningar, glädjetårar och programseriens första fullpoängare. Det var i den andra rundan som Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson fick fyra tior av domarna.

Den historiska 40-poängaren kom efter en slowfox, som gjorde jurymedlemmarna mållösa. Mia gav omdömet ”Underbart” om dansen medan Ann var förbluffad över att Måns lärt sig sådan enastående teknik på så kort tid.

Carin tävlade skadad?

Lika bra gick det inte för Viktor och Carin, som drog på sig rubriker innan finalen efter att Carin tvingats vila på grund av en stukad fot. Paret gjorde sitt yttersta, men fick sämst poäng av juryn och även minst stöd från folket.

- Men det är helcool. Det har varit en underbar resa och skitkul att vara med, säger Viktor.

Book grät

För publikfavoriten Anna Book fortsätter dansen i en vecka till. Sångerskan grät av lycka (som vanligt) och tackade sina barn, publiken, svenska folket och danspartnern David för framgångarna.

- Hon är en fantastisk kvinna, kontrade David Watson imponerat.

Nästa fredag avgörs ”Let's dance” - med Anna och Måns på finalgolvet.

Jim Jaber