”Desperata hemmafrun” Felicity Huffman bröt ihop

Började gråta då hon insåg att de andra hemmafruarna var snyggare

TV

Felicity Huffman genomgick en svår tid innan ”Desperate housewives” hade premiär.

När skådespelerskan fick se de andra ”fruarna” började hon gråta eftersom de både var yngre och snyggare.

Foto: AP/CNN

Felicity Huffman, 43, var oscarsnominerad i år för sin roll i dramat ”Transamerica”. Men annars är hon kanske mest känd för sin roll som maniska mamman Lynette Scavo i succéserien ”Desperate housewives”. Nu avslöjar Huffman att hon innan serien hade premiär fick ångest över att de andra ”fruarna” tilldrog sig mer uppmärksamhet.

- Jag kommer ihåg när vi gjorde reklam för serien i New York, innan den hade premiär. Alla kom och tog bilder på vackra Teri (Hatcher) och Nicollette (Sheridan) och Eva (Longoria). Den första timmen tänkte jag: ”Det är så roligt, ingen vill ta en bild på mig”. Den andra timmen började jag snörvla lite och den tredje timmen hatade jag allt och alla, säger hon till Sunday Times.

Grät i telefon

Efter fotosessionen satte sig Huffman i limousinen och ringde gråtandes sin man, namnkunnige skådespelaren William H Macy.

- Jag sa till honom att jag var den äldsta och fulaste där, men han skrattade bara och sa lugnt: ”Älskling, jag är alltid den äldste och fulaste på inspelningarna. Och det kommer bara att bli värre?”.

Jim Jaber

ARTIKELN HANDLAR OM