”Skönt att se lite ’husvagns-sopor’ i tv”

Övervägande positiva kommentarer om ”My name is Earl” i Eftersnack

Foto: Fox Film
Populär tv-underhållning.
TV

Många har uppenbarligen tagit till sig slarvern och lantislosern Earl i ”My name is Earl”.

När det eftersnackades om komediserien på onsdagskvällen var det övervägande positiva kommentarer om den gamle syndaren, som nu vill göra gott.

”Cool serie. Äntligen en serie som känns 'äkta' redneck-amerika. 'Vänner' i all ära men ALLA 30-åringar i USA bor inte på Manhattan. Skönt att se lite 'husvagns-sopor' (fritt översatt) i TV”, skriver Stefan i Ljusdal medan Annie skriver: ”Serien är en FRISK FLÄKT!! Trött på intelligentbefriande såpor som BB, meningslösa sexprogram om ointressanta personer och scifi-serier som inte ger en nåt”. Anneli skriver: ”Underbar komik med hjärta. Tajmingen är perfekt, tonen är grym och man kan inte bli annat än kär i både Earl och hans bror”.

Jason Lee hyllades

Många passade även på att hylla huvudrollsinnehavaren Jason Lee, som spelar Earl. Bamio skriver: ”Jason Lee är en utsökt komiker, han är så jävla sprallig och busig på nå vis. Serien är jäkligt rolig och jag är säker på att resterande avsnitt håller lika hög standard. Bra jobbat, den som köpte in serien. El Camino fyller i: ”Earl måste ju va den hittills skönaste figuren i tv-showvärlden. så enkelt gjort och så målande för midwest”.

Bra med karma

I serien får Earl en tankeställare efter att ha vunnit på lotto. Han bestämmer sig för att gottgöra de misstag han gjort i sitt liv och skriver en karmalista. En berömvärd idé, tyckte många i Eftersnack.

”Tänk vad vacker vår värld skulle vara om alla gjorde så, en egen lista...”, skriver Vool medan signaturen Karma skriver: ”Vi behöver mer av den här typen av TV-serier idag som visar på ett bättre levnadssätt!”.

Jim Jaber