De nobbar TV4

"Rampfeber" i kris - saknar deltagare

1 av 2 | Foto: SARA RINGSTRÖM
hinner inte Anna Book, stjärnan i TV 4:s "Let"s dance", har tackat nej till "Rampfeber".
TV

Dogge Doggelito har hoppat av. Anna Book har tackat nej. Nu söker "Rampfeber" febrilt efter nya deltagare.

- Jag tar hellre ett jobb där man får respekt och betalt, säger Dogge.

"Rampfeber" har inte blivit den succé som TV 4 hoppades på, det senaste avsnittet sågs av 665 000 tittare. Programmet har dessutom drabbats av andra motgångar. Dogge Doggelito som skulle ha uppträtt tillsammans med Claes Malmberg hoppade av när TV4 bad dem framföra en annan låt i sista stund.

Repade i en vecka

- Jag hade repat i en vecka, lagt ner en massa tid och energi när de plötsligt bad mig byta låt. Då tyckte jag inte att det var kul längre - jag är väl ingen jävla jukebox! Skitskumt och tröttsamt, säger Dogge.

"Rampfebers" projektledare Malin Kvist:

- Tyvärr blev det så eftersom Claes Malmberg sjöng samma låt i ett annat program. Det hade varit fusk om han hade kört den i "Rampfeber" också, säger hon.

Book har inte tid

Även Anna Book valde att tacka nej till "Rampfeber".

- Jag hade gärna varit med om jag hade haft tid. Men de har inte gett upp ännu, de försöker fortfarande få med mig. Och om de lyckas trolla fram mer tid åt mig så kanske de lyckas, säger Anna Book.

"Rampfeber" har alltså ännu inte fått ihop sina 18 sångpar.

- Det har varit vår strategi från början att välja folk in i det sista. Vi känner oss inte stressade och det har absolut inte varit svårt att få folk att ställa upp, säger Malin Kvist.

De tävlar ikväll:

Saijonmaa och Irving.

Christina Gaki Lindestrand

ARTIKELN HANDLAR OM