”Jag skulle hyra en Finlandsfärja”

Så såg läsarnas miljondrömmar ut i Eftersnack

Foto: TV 4
”Deal or no deals” programledare Martin Timell och ”Postkodmiljonärens” dito Rickard Sjöberg.
TV

”Postkodmiljonären” och ”Deal or no deal” stod i centrum i lördagens Eftersnack.

Diskussionen kretsade kring programmen och vad läsarna skulle göra om de vann en miljon kronor.

Först följer ett axplock av de inlägg som kommenterade kvällens program ”Postkodmiljonären” och ”Deal or no deal”:

”Programmet Deal or no deal är ett underhållande program! Action och spänning från första väskan öppnas. Man går ju in där utan ett rött öre i insats, har en chans på miljoner... Ett program me chans å magkänsla!”, skriver Suzzicat.

”Pöbelns dåliga smak har tagit över. Värst är lördagarna, då spel och dobbel börjar med trav och hundkapplöpningar redan på eftermiddagen innan TV 4:s äckligt smilande svärmorsdrömmar leder kvällens glittriga variant. Svenskarna sitter som djur och dräglar framför rutan och tappar hjärnceller”, skriver Richard Allvén.

”Deal or no Deal - bara namnet låter ju fåraktigt, töntigt och rent av plågsamt. Inte för att ”Postkodmiljonären” låter särskilt mycket bättre men i alla fall... det är tur att det finns annat att göra. Som att kasta ut TVn i snön. Träning för både armar och rygg”, skriver Linda B Swerneborg.

”Postkodmiljonären är ett mycket bra program då den både tillför kunskap, utmaning när man testar de egna kunskaperna, en del av potten går till hjälpinsatser och den tillför även glädje för de som vinner”, skriver Désirée.

”Hyra en Finlandsfärja”

Många ville också avslöja sina planer om de vann en stor summa pengar. Här följer ett litet urval av inläggen:

”Jag skulle anlita städhjälp om jag vann en miljon. 2ggr/vecka. Den tiden jag då får skulle jag ägna mig åt träning och att göra meningsfulla saker med barnen”, skriver Irma F.

”Hyra en finlandsfärja och bjuda alla jag känner på världens största fest”, skriver Fredrik Blomkvist.

”Ta första bästa chansen att få tag i en röd blänkande Ferrari och sen bara glida!”, skriver Simon Hellström.

”Om jag vann en miljon kr skulle jag förbättra mitt boende, resa och spara resten som trygghet. Cancerfonden skulle få en slant också”, skriver Jinna.

Jim Jaber

ARTIKELN HANDLAR OM