”Lilla vi” berör på ena eller andra sättet

Men alla gillar Gudrun

TV

Blandad kritik till programmet i helhet, men övervägande positiv till Gudrun Schyman för visad självdistans.

Så kan man sammanfatta inläggen på Eftersnack i kväll.

Flera personer som skrev på Tyck till i kväll var upprörda över TV4:s nya humorprogram ”Lilla vi”.

”Hur i helvete kan man uppmana ungdomar till att skära sig??? Tror ni att man uppskattar skämt om vikten??? Ska det aldrig ta slut på 4:ans fruktansvärt dåliga och kränkande "humor" program??? Tur att det finns flera kanaler att välja på. Tv 4 sjunker som en gråsten i vattnet i mina ögon.” skrev Inger Larsson.

Men det fanns också många som tyckte att programmet var mitt i prick.

”Kanon Carina....Äntligen ett program som driver med plastikkirurgi och sjuka ideal... för det är ju egentligen vad det är, ett stort skämt... Snacka om självupptagenhet, snacka om i-landsproblem. Alla ni som tror att ni inte duger. Ställ er själva frågan: För vem duger ni inte och är ni säkra på det?” skrev Sara Palmquist.

Det verkar som om man antingen älskar eller hatar ”Lilla vi”, men alla verkar älska Gudrun Schyman (för sin insats i programmet).

”Ja må vara Folkpartist och borglig, men jag måste erkänna att Gudrun är helskön! Det finns alldeles för få politiker i Sverige som dels har humor och dels vågar driva med sig själv på det viset! Jag njöt hejdlöst!”, skrev Lars Larsson.

Linda Kling