”Göran övertygade”

Många läsare blev positivt överraskade av Göran Persson i programmet ”Ett herrans liv”

TV

Valfjäsk eller en ärlig mysfarbror?

Mest det senare. Det är läsarnas åsikt om Göran Persson efter Filip och Fredriks intervju med statsministern.

Ska politiker bjuda mer på sig själva? Ja, tyckte en majoritet av de som tyckte till på Eftersnack i kväll. Många läsare blev positivt överraskade av Göran Persson i programmet ”Ett herrans liv”.

”Persson framstod som en riktigt skön snubbe i programmet! Sympatisk. Säga vad man vill om politiken, om man gillar den eller inte. Men han kan ju vara en trevlig prick ändå! Spelar ingen roll att han gjorde det för att det är valår.”, skrev Marja.

”Göran P for President. Fy fan vilken härlig kille. Göran P.”, skrev Sama.

”Jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad. Göran övertygade på ett sätt jag inte förväntat mig. Ikväll blev Göran mänsklig för mig. Nu har jag bestämt mig.”, skrev Lasse Eriksson.

”Försöker verka folklig”

Men det fanns också de läsare som tyckte att Göran Persson fjäskade.

”Vem Bryr sig om när han var full första gången.... Ska politiker bjuda mer på sig själva? NEJ, allra helst inte smöra till sig väljare när det e valår. Ta ett ordentligt vallöfte och håll på det istället.”, skrev Patrik W.

Signaturen Thomas blev inte heller övertygad: ”Försöker verka folklig! Göran Persson försöker bara verka folklig inför valet. Vore det inte valår skulle en journalist som ställt så privata frågor bli utburen!”.

”Nej men!!! Valår och Göran blir plötsligt hela Sveriges mysfarbror! Vilken skräll...”, skrev Maria B.

Linda Kling