Vinnare tack vare barnen

Hedman: De skulle charma publiken

TV

I går tog barnen över "Rampfeber".

Vinnarduon Magnus Hedmans och Pernilla Wahlgrens hemliga vapen gav dem segern.

-Vi tänkte att barnen säkert skulle charma publiken, säger Magnus.

Foto: STEFAN JERREVÅNG
Överlägsna Magnus Hedman och Pernilla Wahlgren sopade banan med motståndet i ”Rampfeber”.

Precis som i första deltävlingen krossade den forne fotbollsstjärnan Magnus Hedman och artisten Pernilla Wahlgren allt motstånd i "Rampfeber". Den segertippade duon fick hela 80 procent av rösterna och sjöng sig hela vägen till finalen om tre veckor.

-Det är både chockerande och skrämmande, säger en segerrusig Magnus efteråt.

Kaxiga kläder

Iklädd kaxiga svarta kläder, headset-mikrofon och flådiga frillor bjöd Magnus och Pernilla på en härligt sprudlande pojkbandsshow med gamla Backstreet Boys-dängan "Larger than life".

Mitt under uppträdandet fylldes scenen dessutom av en massa breakdansande barn.

"Folk älskar honom"

-Jag ville öka utmaningen med lite koreografi och dans men tyckte att det skulle bli för seriöst med vuxna dansare. Så jag och Pernilla tänkte att barn kunde vara charmigt, säger Magnus.

Och det gick verkligen vägen. Bingo Rimér, som hamnade sist med sångpartnern Lutricia McNeal, gratulerar Magnus till segern.

-Jag skulle inte ha vunnit ens med 30 nallebjörnar på scenen. Magnus skulle kunna ge sig in i politiken med sin charm och sina barn. Folk älskar honom, säger Bingo och skrattar.

Pernillas barn Benjamin, 8, och Bianca, 11, hjälpte till att dansa mamma till seger, men de fick inte följa med ut och fira i fredagsnatten.

-Det ska bli skönt att få gå ut och fira utan barnen. Det var länge sedan, säger Pernilla Wahlgren och ler.

Överlägsna Magnus Hedman och Pernilla Wahlgren sopade banan med motståndet i "Rampfeber".Foto: STEFAN JERREVÅNGMagnus Hedman med sina medhjälpare.

Anders Juhlin