"Inte så roligt längre”

Läsarna kluvna till "Time out" och Robert Gustafsson i Eftersnack

TV

45 procent av de röstande uppgav att de valde "Time out" framför program som "Antikrundan" (29 procent) och "Hello Africa" (13 procent) i kväll.

Men i forumet höjdes många kritiska röster.

– Inte så roligt längre, tyckte Thomas J.

Foto: Daniel Ohlsson/TV 4
Time out-gänget Robert Gustafsson och Annika Andersson, och i lag väst är det Henrik Hjelt och Per Andersson.

”Jag tycker att program som Parlamentet och Time Out har spelat ut sin roll, det blir samma skämt om och om igen tills de inte är roliga längre. Jag tror att det behövs nytt blod tv:s humortablå, det var ganska länge sedan jag såg en svensk komedi som kändes sevärd” fortsatte han.

Under-bältet-skämt

84 procent av de röstande tyckte att Robert Gustafsson var roligare än Tony Rickardsson. Men många tycktes trots allt ha tröttnat på den folkkäre komikern.

”Äntligen Time out för Robert Gustavsson. Den förut så allmänt roliga Robert har alltmera blivit bara under-bältet skämt.Det skall vara ett familjeprogram och inte ett program om familjeplanering. Nu kan vi samla familjen igen framför veckans höjdare , Time out” skrev Walker. ”Inte det minsta rolig längre” tyckte Groucho Marx.

Hyllar Carolina Gynning

Signaturen ”onceyoupop” hade åsikter om utbudet av humorprogram i svensk tv:

”Jag tycker det mesta som visas på svensk Tv är ganska mediokert och det är väl antagligen för att personligheterna som är programledare eller profiler är otroligt enformiga och stöpta i samma trista "får inte vara för mycket" genré.  Ett bra exempel på motsatsen är Carolina Gynning som är en helt vanlig tjej men som har det lilla extra i sin personlighet och hon vågar ta fram den, sen att hon inte passar alla kan jag förstå men det är just det som är problemet, måste man passa alla?

Kan vi inte göra en programledartävling där okända eller kända människor tävlar om en egen show och att Sverige röstar fram den man tycker är bäst.”

”Om SVT faktiskt hade vågat sända Magnus Betnér Uncut så hade ni fått se något fräschare. Svensk tv behöver styckmord och dvärgar” skrev NewM.

Tidigare artikel:

Sandra Wejbro