Spritfesten tv inte visar

Hotade lämna "Bonde söker fru" efter fylleslag

Foto: TV 4
"det dracks en hel del" Det dricks friskt på gårdarna i ”Bonde söker fru”. Och när kamerorna slocknar börjar den riktiga festen. ”Det dracks en hel del. Inte bara det vinet som man får se på tv”, säger Camilla Hoffner.
TV

Fyllehångel, spritfester och upprörda känslor.

Det gick så vilt till på gårdarna att en del tjejer hotade att hoppa av mitt i natten.

Aftonbladet kan i dag avslöja vad som hände när kamerorna i "Bonde söker fru" slocknade.

I förra veckan berättade bonden Andreas Vestesson, 28, om sitt hångel med deltagaren Jessica Ax, 25. I kvällens avsnitt av "Bonde söker fru" får vi se hur de andra tjejerna reagerar på de nattliga eskapaderna.

Upprepade hångel

- Jag tyckte att de kunde ha skött det på ett snyggare sätt, säger Camilla Hoffner, 33.

Upptakten till kärleksmötet var en fest den första kvällen.

- Det dracks en hel del. Inte bara det vinet som man får se på tv, säger Camilla Hoffner, 33.

Första kvällen på Andreas gård var inte det enda tillfället där det festades. Vid ett flertal tillfällen ledde festerna till upprörda känslor. På en av gårdarna skedde upprepade fyllehångel. Det gick så långt att två deltagare ville lämna gården mitt i natten.

- Vi ville åka hem på en gång, men bestämde oss för att vänta till dagen efter och se vad som hände, säger en av deltagarna.

Mycket på spel

- Tjejerna kände ju att det inte var schyst. När relationerna tätnar kan allt inte bara vara glatt. Det blir ju mer som står på spel för tjejerna, säger Cathrine Wiernek, exekutiv producent på TV4.

På en annan gård ville en deltagare, efter en festkväll, också lämna gården mitt i natten. Hon övertalades dock att stanna kvar.

- Hon kände att hennes känslor inte var besvarade och blev väldigt ledsen. Men hon stannade och pratade ut med bonden dagen efter, säger Cathrine Wiernek.

Chatta

med Anders från "Bonde söker fru" i morgon klockan 18.00 på aftonbladet.se

Tidigare artiklar om ”Bonde söker fru”:

Therese Hansson