Så avslöjades deras hångel

Camilla skvallrade om Andreas & Jessicas kyssar i hemligt sms

1 av 4 | Foto: Tv 4
HETA BONDEKÄNSLOR När Andreas Vestesson och Jessica Ax åkte karusell kunde de inte hålla inne med sina känslor. ”Vi kysstes mer än det som visas på tv”, säger Andreas. Tittarna fick se när de återigen delade en öm stund lite senare.
TV

När Andreas och Jessica åker på dejt hånglar de i hemlighet.

Men utröstade Camilla Hoffner såg deras kyssar –och varnade Helen.

– Hon förtjänade att få veta det.

Bonden Andreas Vestesson, 28, och Jessica Ax, 25, har vid flera tillfällen hånglat i de andra ”Bonde söker fru”-deltagarnas närvaro.

Det har bidragit till dålig stämning och att flera av de andra tjejerna har velat lämna gården nattetid.

”Läskig karusell”

I förra veckans avsnitt sa Andreas att det var färdighånglat. Trots det kunde fler än 1,5 miljoner tittare i går se hur de båda återigen delar en öm stund, under ett festivalbesök i Norrköping.

Vad som inte visas är att de också hånglar i en av karusellerna, när de tror att ingen ser på.

– Vi kysstes mer än det som visas på tv. Vi tänkte att karusellen var så läskig så det var lika bra att pussas lite, säger Andreas.

Vad de inte visste var att utröstade Camilla Hoffner, 33, var på samma festival och såg kyssarna. Hon tog då beslutet att varna Helen Åberg, 25, som var ensam kvar på gården.

Sa aldrig något

– Camilla sms:ade mig, då ringde jag upp och så berättade hon. Jag anade att de skulle göra något så jag blev inte ledsen, säger Helen.

Varningen från Camilla har hittills varit en hemlighet för alla inblandade.

– Jag sa aldrig något till Andreas och Jessica om det, säger Helen.

I slutet av gårdagens program fick tittarna också se att Helen har fattat ett viktigt beslut.

– Men det var inget som hade med sms:et att göra utan något jag hade bestämt tidigare, när jag pratade med mina nära och kära. Det är ett beslut som jag är riktigt glad över att jag fattade, jag hoppas att det kommer att framgå, säger Helen.

Läs mer om Bonde söker fru

Therese Hansson