Läsarna: Vi vill ha en fortsättning!

"I en annan del av Köping" hyllades i Eftersnack

Foto: Linus Hallsenius/TV 4
TV

På söndagskvällen visades det sista avsnittet av succéserien "I en annan del av Köping".

Men en förkrossande majoritet av de röstande på aftonbladet.se vill se en fortsättning på dokumentärserien.

Drygt 76 procent av de 22 400 som röstade ville att programmet skulle få en uppföljning. Många ville hylla huvudpersonerna Linda, Tobbe, Mats och Mikael.

”Måste säga att detta är ett av de mest underhållande program som sänts på länge! Som vi uppskattat detta här hemma, så behöver jag säga att vi hoppas grymt mycket på en säsong två snart. Go Linda och alla ni andra i programmet!” skrev ”tezz121”.

”Man blir så helvetes jävla (som Tobbe hade sagt) glad att se programmet. Vilka härliga människor, fantastisk gjort programmet. Mera sådant!” tyckte Kenth.

”Söndagens höjdpunkt slut”

”Usch vilken sorg nu är söndagens höjdpunkt slut :-( Varje söndag har jag sett fram emot köping gänget! de är så underbara och man blir så underbart glad av att se dom. Vill önska Linda och Mats lycka till i framtiden hoppas vi får se hur dte går för dom i köping snart igen” skrev ”2barnsmamma”.

”Jag jobbar själv på en gruppbostad och tycker att detta är ett av de bästa program jag sett!! Hoppas vi får följa Linda och gänget igen!!” skrev Nilams.

Sandra Wejbro