TV 4 missade slutet på storfilmen

Bröt för reklam – körde igång nästa film.

TV
Nicholas Cage får ”en andra chans” den 23/12.

Det skulle just bli klart om Nicolas Cage skulle få sitt livs kärlek. Tusentals svenskar satt bänkade i tv-sofforna under de sista minuterna av filmen ”En andra chans” i går kväll när TV 4 bröt för reklam – och sedan körde igång nästa film.

Missen gjorde tv-kanalen totalt nedringd under lördagskvällen av besvikna filmtittare som ville se slutet på filmen. Enligt TV 4 berodde missen på ett tekniskt fel.

För att alla ska ha möjlighet att se slutet kommer kanalen att sända de sista minuterna av filmen 11.30 och 20.25 i dag. Samma filmklipp publiceras också på tv4.se så att man kan se det på webben, från klockan 12. Hela filmen sänds i repris den 23/12.

– Vi vet inte vad som hände, vi håller på att titta på det. Det kan vara ett tekniskt fel kombinerat med den mänskliga faktorn. Det här är förstås djupt beklagligt och vi förstår att människor är upprörda. Nu hoppas vi kunna gottgöra tittarna på bästa sätt, så att alla får möjlighet att se slutet på filmen, säger Peter Lindström, kanal- och tablådirektör på TV4.

Anna Åberg

ARTIKELN HANDLAR OM