Wistam ska dissa i talang-tv

Ny i juryn med Bert och Tobbe

1 av 2
TILlBAKA I FYRAN Sofia Wistam tar över efter Hanna Hedlund som jurymedlem i ”Talang 2008”.
TV

I vår startar säsong två av TV4:s underhållningsprogram ”Talang”.

Aftonbladet kan avslöja att tv-profilen Sofia Wistam är ny i juryn.

– Det kommer att bli hysteriskt, säger hon.

Det var på TV4 som Sofia Wistam, 41, började sin tv-karriär i mitten av 90-talet. Efter några år på TV3 är hon nu tillbaka, som jurymedlem i ”Talang 2008”.

– Det känns som att komma hem. Det ska bli fantastiskt kul. Jag, Tobbe och Bert är kompisar sedan förr. Redan på första mötet sprakade det om oss. Det kommer att bli hysteriskt, säger hon.

Trollkarlen Tobbe Blom, 33, och skivbolagsdirektören Bert Karlsson, 62, sitter kvar i juryn. Sofia Wistam ersätter Hanna Hedlund, 33, som har lämnat TV4 för TV3.

”Skönt att gotta sig”

Wistams roll blir att hissa – och dissa.

– Det ska bli superkul att få vara sig själv, att verkligen få tycka något. Jag skulle inte säga att jag är en elak person, men visst kan det vara skönt att gotta sig i dem som inte är så bra ibland, säger hon.

”Talang 2008” bygger på amerikanska ”America’s got talent”. Allmänheten visar upp sina talanger för juryn, som bestämmer vilka som går vidare i tävlingen.

Den slutliga vinnaren röstas fram av tv-publiken.

Dina dolda talanger?

– Jag kan baka, trots att jag är dålig på att laga mat. Och så är jag grym på att fickparkera. Senast i dag tog jag faktiskt kort på mig själv när jag gjorde det, för att imponera på några kompisar. Jag är rätt barnslig också.

FAKTA

Namn: Sofia Wistam. Ålder: 41. Bor: Lidingö, Stockholm. Familj: Maken Magnus Wistam, 39, barnen Kid, 16, Sindy, 8, Texas, 3, och Lennox, 1. Yrke: Tv-profil. Inkomst: 657 800 kronor (taxeringsår 2007). Aktuell: Ny jurymedlem i TV4:s underhållningsprogram ”Talang”.

ARTIKELN HANDLAR OM