Läsarna: Han vinner!

Foto: TV4
GLAD, GLADARE, GLADAST Joacim Cans har anledning att le. Han kommer att ta hem hela ”Körslaget” – om aftonbladet.se:s läsare får bestämma.
TV

Favorit.

Bäst kör.

Vinnare.

Joacim Cans tar hem alla omröstningar på aftonbladet.se.

Så var det klart. I alla fall om man får tro de som har röstat på aftonbladet.se. Vinnaren av ”Körslaget” på lördag är Hammerfalls Joacim Cans.

Brolle vunnit hjärtan

I flera veckor har det varit en person som varit favorit i omröstningarna – och det har inte varit Joacim Cans. Nej, det har istället varit Bodensonen Brolle som vunnit hjärtan ute i landet. Men sångaren i hårdrocksgruppen Hammerfall har däremot plockat hem några segrar på frågan vilken kör som gjort bäst ifrån sig under lördagskvällarna.

Storfavorit

Och under semifinalen, lördagen innan den stora finalen, levererade Joacim Cans med sin kör uppenbarligen så bra att de stövlade förbi konkurrenterna – med råge. Team Cans var enligt dem som röstade på aftonbladet.se den bästa kören för kvällen. Körledaren från Mora var storfavorit inför programmet och röstades sedan fram som trolig vinnare av hela ”Körslaget”. När nästan 4 000 personer hade klickat så ledde Cans med 67 procent över Brolle.

500 000 till kommunen

Hur väl siffrorna stämmer kommer inte att framgå förrän på lördag då sista avsnittet av sångprogrammet sänds. Då vinner en kör 500 000 kronor att spendera i sin hemkommun.