Carlsson klar för Körslaget

... ihop med Nanne, Segerstedt, LaGaylia och Hanna Hedlund

1 av 5 | Foto: Foto: MAGNUS SANDBERG
Magnus Carlsson är aktuell i juryn i SVT:s ”Dansbandskampen” – men snart kommer han att synas i nya säsongen av TV 4:s ”Körslaget”.
TV

Först blev Robert Wells klar för ”Körslaget”.

Nu är SVT-profilen Magnus Carlsson aktuell för TV 4-satsningen – som drar igång bara sex dagar efter ”Dansbandskampen”-finalen.

Över en miljon svenskar ser honom i juryn för SVT:s storsatsning ”Dansbandskampen” på lördagskvällarna. Den 20 december är det stor final, men för Magnus Carlsson blir vilan kortvarig. Mindre än en vecka efter finaldagen ska han nämligen stå på scenen i TV 4:s direktsända ”Körslaget”, enligt uppgifter till Nöjesbladet.

– Magnus är klar som ledare för en kör från Borås, säger en hemlig källa med god insyn i produktionen.

Enligt SVT kan de inte säga nej till Magnus medverkan i konkurerande kanalen, men däremot har de en del synpunkter på hur han kan komma att marknadsföras för TV 4.

Får göra vad de vill

– När ”Dansbandskampen” är slut är deltagarna fria att göra vad de vill, det kan vi inte säga någonting om. Vad man kan fråga sig är när han måste börja repetera, och huruvida TV 4 marknadsför sitt program medan vårt program fortfarande pågår, säger Gunilla Nilars, projektledare på SVT.

För en vecka sedan kunde Aftonbladet avslöja att Robert Wells redan är klar för programmet. Nu verkar hans amerikanska ”Rhapsody in rock”-kollega LaGaylia Frazier ha bestämt sig för att göra honom sällskap. Hon och före detta ”Idol”-deltagaren Erik Segerstedt ska ha fått frågan och tackat ja till att medverka.

Enligt TT Spektra är även sångfåglarna Nanne Grönvall och Hanna Hedlund klara, vilket Nöjesbladets källa bekräftar.

Tiger som muren

TV 4 vill inte kommentera namnen.

– Eftersom kontrakten inte är klara kan jag inte kommunicera några namn än, säger presschef Camilla Filipsson.

De blivande körledarna har inte gått att nå för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM