Isstjärnornas formkurva

Lars Frölander & Gabrielle Sobin

TV

Musik: Eye of the tiger (”Rocky”)

Lars imponerar med ett styrkekrävande lyft men inte med någon vidare glöd på isen. Koreografin är spexig och rolig men det verkar inte som att Lars håller med. I kväll måste han visa mer glädje för att inte hänga löst.

Tony Irving & Malin Hållberg-Leuf

Musik: The time of my life (”Dirty dancing”)

Tony och Malin skrinnar på flitigt men har en nackdel i att han inte riktigt vågar lyfta henne så högt. Och det kan bli svårt att matcha de andra paren som gör sina nummer allt mer avancerade.

Josefine Sundström & Johan Lundqvist

Musik: Grease lightning (”Grease”)

Snabb låt som har fått ett snabbt och roligt program. På repet riktigt lös det om duon och Josefin borde ha en god chans att kamma hem minst lika många poäng som förra veckan.

Markus Fagervall & Johanna Götesson

Musik: You never can tell (”Pulp fiction”)

Repet gick lite knaggligt med många fall och vurpor. Programmet är superambitiöst och blir grymt om de sätter det i sändning. Kanske har Markus tagit sig vatten över huvudet denna vecka?

Anki Edvinsson & Owe Ridderstråle

Musik: The shoop shoop song (Cher/”Mermaids”)

Anki och Owe hänger sig kvar trots sin inhopparroll men denna vecka kan det bli svårt. De vågar inte lika mycket som de andra paren och det kan ligga dem i fatet.

Jesper Blomqvist & Alexandra Schauman

Musik: Ingenting kan stoppa oss nu (”Blackjack”)

Alexandra är skadad och det kan bli ett problem. På repet kunde de bara köra programmet fullt ut en gång och sedan satte hennes ryggvärk stopp för fler lyft. Men Jesper är lugnet själv så står de bara på isen fixar de säkert detta.