Läsarna: Fel band gick vidare

TV

Aftonbladet.se:s läsare är överens – fel band gick vidare. Scotts var bäst men CC&Lee borde ha fått en biljett till nästa veckas deltävling.

”Vad är det som händer i detta land? Finns det ingen som har känsla för musik längre?”, skriver en läsare på Aftonbladet.se:s dansbandsbloggare Michael Nystås blogg

Aftonbladet.se: s läsare är överens de båda favoriterna borde inte tagit sig vidare denna veckan. Nästan 60 procent, av de 2000 läsarna, som svarat på frågan anser att fel band gick vidare.

Scotts är även denna veckan läsarnas stora favorit men Älvdalens stolthet borde enligt läsarna ha fått lämna walkover till CC&Lee.

CC& Lee var också juryns stora favoriter i veckans tävling.

På Aftonbladet.se:s, Dansbandsbloggare Michael Nystås, blogg har upprörda läsare lämnat kommentarer efter lördagens fiasko.

”Strålande insats av CC & Lee. Bortdömda i samma klass som en Brottare i OS!”

”Kvällens absoluta topp var dom fantastiska sångerskorna CC och Lee!!!! All heder åt detta fantastiska band!!!”

”Härliga CC&Lee åker ut. Fruktansvärt orättvist!

Vad är det som händer i detta land? Finns det ingen som har känsla för musik längre?”

Har ingen chans

Efter favoriternas stora segertåg vecka efter vecka har det också blivit klart för läsarna att utmanarna inte har någon chans i tävlingen.

När nästan 1000 personer röstat på frågan ”Har utmanarna någon chans nästa vecka?” hade över 80 procent slagit fast att de inte hade det.

Frågan är hur det går. Är det Larz Kristerz och Scotts som går vidare eller kommer utmanarna nästa vecka kunna bräcka de två bandens framfart mot finalen?