Katrin pratar sex i tv

Blir programledare för ”Sexuellt” i ZTV

TV

Nöjesbladet kan avslöja att Katrin Zytomierska blir ny programledare för ZTV:s ”Sexuellt”.

Och hon lovar att bjuda på egna sexhistorier.

– Jag har aldrig haft ett one night stand,

säger programledaren.

Foto: CAROLINA BYRMO
”Sexuellt” med Katrin har premiär i mars.

Sexprogrammet ”Sexuellt” har redan gått två säsonger i ZTV, då med Nisse Edvall som programledare. Men nu är det Katrins tur.

– Nisse hittade andra vägar, och vi ville testa med en tjej. Katrin är så öppen och lättsam, hon kommer att göra ett jättebra jobb, säger Kricke Ekenbark, programansvarig på ZTV.

Är konservativ

Katrin Zytomierska, som i höst har lett ”Idol Eftersnack” i TV 400, är glad för det nya jobbet.

– Jag hoppade på projektet därför att jag känner att detta är ett av de områden där jag kan vara en förebild för unga. Många har bilden av mig att jag bara säger ”ut och knulla!” Men så är det inte. Jag är väldigt konservativ, säger den nya programledaren.

Hur då?

– Jag har till exempel aldrig haft ett one night stand. Jag tycker att känslor ska vara inblandade när det handlar om sex. Och att man ska hålla på sig.

Gäster varje vecka

Kommer det att märkas i din roll som programledare?

– Javisst. Jag är inte rädd att säga vad jag tycker.

”Sexuellt” vänder sig till ungdomar mellan 15 och 25 år, och är enligt Kricke Ekenbark ett informativt program samtidigt som det ska vara underhållande.

– Det är ett studioprogram, med olika gäster varje vecka som får berätta om erfarenheter och svara på frågor, säger Kricke Ekenbark.

Ämnen som kommer att tas upp är till exempel nätsex och hygien och könsorganet.

Hur mycket kommer det att pratas om känslor?

– Det handlar primärt om sex. Men om man till exempel diskuterar one-nightstands så kommer man ju ofta osökt in på känslor.