”Trodde de var ett pajasband”

Peter Settmans fem höjdpunkter från säsongen

TV

Debutsäsongen av ”Dansbands- kampen” lider mot sitt slut.

För aftonbladet.se sammanfattar programledaren Peter Settman sina höjdpunkter från säsongen.

Gnusset med Eva Hamilton

Det är alltid roligt när man busar med människor som man egentligen har respekt för. Roligast för mig var ju att ingen var beredd på det, och det var kul att hon hakade på.

Larz Kristerz första framträdande

Från början trodde jag verkligen att de var ett pajasband med fåniga 70-talskläder som bara lirade dålig dansbandsmusik. Som någon slags ironi. Men det var det inte alls, utan de körde sin egen stil. Jag blev positivt överraskad.

Robert Gustafssons gästspel

Det är alltid roligt när det görs någonting i programmet som är lite på ett annat sätt. Det är kul att jobba med Robert och jag gillar den karaktären han körde.

CC & Lees tolkning av ”Leende guldbruna ögon”

Jag satt med min kaffekopp under repetitionerna och tänkte bara ”shit vad bra det var”. Jag tyckte att det var den coolaste tolkningen under säsongen.

Thomas Deutgens och Anna Mourous sexskämt

(När de skämtade om Scotts och Anna Mourou levererade kommentaren ”Jag kanske till och med får komma till sen i kväll så kan vi göra en till Henrik”, reds. anm.)

Det var väldigt roligt. Över huvud taget tycker jag att det är roligt att juryn varit så i gång med kul formuleringar och skämt. Att de kivas och har sig. Juryn har varit väldigt bra överlag. Det är roligt att de är så olika.