Gynning bröt ihop

Började gråta när Pernilla, 17, berättade om sin ätstörning

Foto: ZTV
Carolina Gynning kunde inte hålla tillbaka tårarna när 17-åriga Pernilla Thelaus berättade om sin svåra anorexi. Storgråtande lämnar hon rummet. ”Jag gråter aldrig, det är ett problem jag har. Men självklart har jag en sida som är hur svag som helst”, säger Gynning.
TV

När 17-åriga Pernilla Thelaus berättar om sina ätstörningsproblem brister det för Carolina Gynning i ZTV:s ”Mamma det är en kändis i köket”.

– Nu blev det skitjobbigt, filma inte det här, vädjar Gynning och rusar ut gråtandes.

Pernilla Thelaus fick råd av sin idol Carolina Gynning.

Pernilla Thelaus, 17, högsta dröm är att få träffa sin stora idol Carolina Gynning. I kväll går drömmen i uppfyllelse i ZTV:s program ”Mamma det är en kändis i köket”.

Men mötet med idolen blir mer dramatiskt än Pernilla Thelaus någonsin kunnat ana. När 17-åringen berättar att hon har varit svårt sjuk i anorexi brister det för Carolina Gynning.

– Vad stark du är som går ut och berättar om det här. Jag tycker att du är häftig, jag måste ge dig en kram, säger Gynning och omfamnar Pernilla.

”Jag gråter aldrig”

Sedan kommer tårarna.

– Usch, förlåt ... nu blev det skitjobbigt, filma inte det här, säger Carolina Gynning och rusar ut från köket storgråtandes.

Kvar vid köksbordet sitter en märkbart skärrad Pernilla Thelaus.

– Jag trodde att jag hade sagt något fel. Att hon tyckte att det var jobbigt eftersom hon också haft liknande problem, och att jag rev upp något minne, säger Pernilla till Nöjesbladet.

Carolina Gynning blev otroligt tagen av Pernillas berättelse.

”Köra sitt eget race”

– Jag gråter aldrig, det är ett problem jag har. Jag kan ta all skit folk säger om mig, men självklart har jag en sida som är hur svag som helst, säger hon i programmet.

Gynning berättade senare för Pernilla att hon förstod vad hon gick igenom.

– Hon förklarade att hon grät för att hon känner igen tankarna, säger Pernilla Thelaus.

Fick du några bra råd av Carolina Gynning?

– Ja, att man inte ska bry sig så mycket om vad andra tycker. Hon sa att man ska köra sitt eget race. Vi pratade mycket om hur man ska göra för att vara stark, säger Pernilla Thelaus.

Carolina Gynning befinner sig för tillfället på semester i Thailand. Nöjesbladet har sökt henne utan att lyckas nå henne.