Hon sover över hos Arne Weise

Carina Berg ska förfölja kändisar i sin nya tv-show

Foto: Foto: STIG-ÅKE JÖNSSON
Snokar i lådorna Carina Berg ska flytta in hos kända svenskar i tre dagar och följa efter dem i allt de gör. En av de som får besök i det nya TV 4-programet är tv-legendaren Arne Weise.
TV

Arne Weise, 77, har haft dambesök. Nattetid. Av Carina Berg, 30.

TV 4-programledaren håller på att spela in sitt nya program.

– Hon bor i flera dygn hos olika kändisar, berättar en källa.

SAMBO Arne blir samboende med Carina.

Carina Bergs sambo Kristian Luuk, 41, är borta på Melodifestivalen-turné i flera veckor. Själv ligger hon inte heller på latsidan.

Enligt vad Aftonbladet erfar är Carina Berg i full färd att spela in sitt nya program, som har arbetsnamnet ”Berg flyttar in”. Programmet ska enligt uppgift bli TV 4:s nya fredagsunderhållning i början av april, när ”Let’s dance” är slut.

Som ett plåster

I det nya programmet kommer Carina Berg att plinga på hemma hos ett välkänt ansikte i Sverige. När hon blir insläppt kommer hon att installera sig i dennes hem och de följande tre dagarna vara som ett plåster på personen.

– Hon kommer följa personen från uppstigning på morgonen till läggdags. Och hon sover förstås kvar hela natten, berättar en källa för Aftonbladet.

En som redan sägs ha fått besök av TV 4-programledaren är den 77-årige tv-profilen Arne Weise. Även schlager-stjärnan Martin Stenmarck ska enligt uppgift vara aktuell.

– Hon kommer bara att hälsa på hos superkändisar – såna som hela Sverige vet vilka de är, säger källan.

Till läkaren

Berg kommer att följa med kändisarna på läkarbesök, på affärsmöten, till gymmet och överallt dit personen ska gå under de aktuella dagarna. Och hon kommer att rota och stöka i hemmet och fråga nyfiket om allt hon stöter på.

– Hennes mål är väl inte att leta fram smaskigheter, utan att hitta nya roliga samtalsämnen med människor som vi i Sverige tror att vi redan vet allt om, säger källan.

FAKTA

Namn: Carina Lilly Berg.

Ålder: 30.

Bor: Enebyberg, Stockholm.

Familj: Sambon Kristian Luuk, 41, mamma, pappa, syskon.

Inkomst: 427 800 kr (tax 2006).

Aktuell: Med ett nytt program där hon flyttar in i tre dagar hos olika kändisar. Programstart i början av april, enligt uppgift till Aftonbladet.

ARTIKELN HANDLAR OM