Elake kockens fräcka sexinvit

Ramsay: Tina är en yummy mummy

TV

Premiärprogrammet av ”Tinas cookalong” i går fick finfrämmande – Gordon Ramsay dök upp som hemlig gäst.

Stjärnkocken uppskattade Tina Nordströms mat, men ännu mer uppskattade han hennes behag.

– Jag kan tänka mig att göra något helt annat med henne en timme i live-tv, sa han.

Gordon Ramsays medverkan i premiärprogrammet av ”Tinas cookalong” var hemlig tills bara minuter innan direktsändningen. Nöjesbladet fick en pratstund med den elake kocken precis innan han ångade in i studion.

”Ung och livfull”

– Jag kan inte tänka mig någon bättre för jobbet än Tina. Hon är ung, livfull, en ”yummy mummy”, sexig och snygg och har en skön inställning till sin matlagning, säger han.

I december lanserar Gordon Ramsay programmet i USA och Tina Nordström kanske får hänga med.

– Hon skulle kunna ha hand om desserterna, säger han men ändrar sig:

– Eller, nej, hon är för snygg, hon skulle distrahera oss och det skulle inte bli någon mat lagad. Jag kan tänka mig att göra något helt annat med henne en timme i live-tv, säger han.

Var ”skitnervös”

I går var första gången Tina Nordström och Gordon Ramsay träffades.

– Kan det bli bättre än att mannen bakom programmet kommer instormande i köket, säger hon.

Kommentaren med den sexuella anspelningen tar hon heller inte så hårt på.

– Nej, det var säkert bara skoj, säger hon.

Tina Nordström som inte synts i rutan på ett par år var rejält nervös innan sändning.

– Det var skitnervöst, men det är precis så det ska vara. Man ska må kass innan och sen gå in och köra järnet, säger hon.

Sågade Möllers mat

Kvällens matlagande gäst var Pia Johansson men tittarna får också hänga med hem till ett antal personer som lagar samma mat hemma i sina egna kök.

Gordon Ramsay gjorde ett besök hemma hos en av dem, Carl Möller från Stockholm. Ramsay var inte imponerad av Carls kokkonster och visade prov på varför han är känd som den elake kocken.

– Den var vidrig, han la ner mer tid på sitt hår än på matlagningen, säger han.

FAKTA

Det här är Gordon Ramsay

Stjärnkocken Gordon Ramsay driver ett 30-tal restauranger världen över och är förmodligen världens mest kände kock genom sina tv-program som till exempel ”Elake kocken”, ”Kitchen nightmares”, ”Hell’s Kitchen” och ”Cookalong live”. Han är känd för sin burdusa stil och sina grova svordomar. Han har också skrivit ett tiotal kokböcker och innehar totat 12 stjärnor i Michelinguiden.

Det här är Tinas cookalong

I programmet lagar Tina Nordström mat tillsammans med en känd gäst i direktsändning. En förrätt, huvudrätt och dessert på en timme. Tanken är att tittarna ska följa Tina och laga samma mat hemma.

Tittarna får också följa med hem till några ”vanliga” människor som lagar samma mat hemma hos sig. Idén kommer från Storbritannien där stjärnkocken Gordon Ramsay har Tinas roll.