Catarina Hurtig fick lämna ”Kändisdjungeln”

Foto: Foto: TV4
Catarina Hurtig fick elchocker när Mikkey Dee misslyckades med att dra et metallring kring en tråd i tävlingen i ”Kändisdjungeln”.
TV

Först blev hon elchockad.

Sedan röstades hon ut.

Catarina Hurtig blev den andra deltagaren att åka ur ”Kändisdjungeln”.

Foto: TV4
I ett tidigare avsnitt fick catarina Hurtig bland annat smaka varanpenis.

Nio dygn.

Sedan tyckte tv-tittarna att Catarina Hurtig gjort sitt i djungeln.

– Jag är nöjd med min insats och glad att inget, om möjligt, ännu varre kommer att drabba mig. Det här är ju en form av anti-tävling där varje dag kvar i lägret är en strapats. Jag känner mig som en lägerfånge som äntligen mirakulöst blivit benådad av kungen, säger hon till Nöjesbladet.

Flera av de övriga deltagarna verkade smått chockad av att just Catarina Hutig var den som fick lämna TV4-såpan.

Inte så konstigt med tanke på att hovreportern varit en av de mest aktiva deltagarna och ätit varanpenis och andra djur, sjungit med maskar i håret och i kvällens avsnitt – fått elchocker.

– Med tanke på att jag har ätit kackerlackor och varanpenis, skrämt slag på David Hellenius med min skönsång och blivit grillad i elektriska stolen av Mikkey Dee så antog nog svenska folket att jag inte hade mycket mer att ge.

Kvällens matuppdrag gick ut på att Catarina Hurtig satt fastspänd i en stol medan Mikkey Dee skulle trä en ring längs en metalltråd. Kom metallen i kontakt fick Hurtig en stöt – vilket hände dussinet gånger.

Vilken är din vinnare av ”Kändisdjungeln”?

– Sveriges scandal beauty numero uno när det begav sig, som var borta från arenan i så manga år och nu kommit tillbaka och tagit en grym revansch. The one and only Jannike så klart.

I fredags blev Katarina Hultling den första att åka ur TV4-programmet.