”Hetsen är hela charmen”

Tina förstår inte kritiken

Foto: Foto: OLA AXMAN
Tittarna sågar ”Tinas cookalong”. Drygt 65 procent tycker att showen är hetsig och flamsig – men Tina själv tar kritiken med ro. ”Jag tror det tar ett tag innan man vänjer sig”, säger hon.
TV

TV4 har gjort allt för att ”Tinas cookalong” ska bli mindre stressigt.

Trots det tycker Nöjesbladets läsare att gårdagens program var ”för hysteriskt”.

– Det ska vara så här, jag tror det tar ett tag innan man vänjer sig, säger Tina Nordström.

Carolina Gynning var Tinas gäst.

I går var Carolina Gynning, 30, gäst hos Tina Nordström, 36, i ”Tinas cookalaong” i TV4. Carolina Gynning som sa sig aldrig ha lagat mat tidigare klarade sig bra i köket.

– Hennes biffar var snyggare än mina, hennes mos var godare än mitt, hon gjorde ett otroligt bra jobb, säger Tina Nordström.

”Det är en tävling”

Programmet har tidigare fått kritik av tittarna för att det är för stressigt.

Och kritiken håller i sig. I en omröstning på aftonbladet.se tyckte över 65 procent att gårdagens program var ”dåligt, hysteriskt och för flamsigt”.

Tina Nordström tar inte särskilt hårt vid kritiken.

– Det här är ett hetsigt program. Det händer mycket, det är live, det är en tävling, man ska göra tre rätter på 45 minuter. Det är klart att det ska vara hetsigt, det är det som är hela charmen, säger hon.

TV4 har gjort ändringar i programmet för få ner tempot. De tre matduellerna i premiärprogrammet har skurits ner till en.

– Vi vill ge mer utrymme åt matlagningen, men när något är nytt behöver man kanske ett par veckor för att vänja sig, säger Tora Heckscher, exekutiv producent.

Carolina Gynning som flera gånger uttryckt hur viktigt det är att vara smal hade inga problem med den kaloririka maten.

– Folk tror att jag inte äter men man kan inte vara på diet hela tiden. När det är något gott får man unna sig det, säger hon.