Carola bjöd in okänd norrman till konsert

1 av 3 | Foto: Foto: OSKAR KULLANDER
Carola har sin drömgård klar i huvudet. Det ska vara en plats som ska kännas som ett sommarställe, ”där jag kan välkomna människor, ta en kopp kaffe och bjuda på bokbord”, säger hon.
TV

Carola är tillbaka.

I kvällens ”Skavlan” berättar hon om tiden utanför rampljuset. Och om norrmannen som får hennes hjärta att klappa snabbare.

– Han verkade trevlig så då hörde jag av mig, säger stjärnan till Nöjesbladet.

Efter misslyckandet i Melodifestivalen 2008 drog sig Carola Häggkvist, 43, undan offentligheten. I kväll träder hon fram i ”Skavlan” och berättar om vardagen som fotbollsmorsa, sökandet efter kärlek och alla nya satsningar.

Bland annat avslöjar schlagerstjärnan sina planer på att köpa sig en stor gård dit hon kan bjuda in fans och vänner och ordna konserter.

– Jag drömmer om en ranch på landet där jag kan välkomna människor, ta en kopp kaffe och bjuda på ett bokbord. Där jag kan få visa min värme och kaxighet. Och bjuda på andra artister från Carola camp, säger hon till Fredrik Skavlan.

Söker sommarställe

Ännu har hon inte hittat rätt men hon är ständigt på jakt efter nya objekt.

– Jag har varit och kollat på massor av gårdar med möjlighet till övernattning och så. Men att det ska vara ett ”place” som känns som mitt sommarställe dit man kan komma, säger hon till Nöjesbladet.

Under programmet tar Carola också död på det seglivade romansryktet mellan henne och Poodles-trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist, 38 – hon har ännu inte funnit kärleken.

– Jag hade önskat att jag kunde svara ja.

Men hon ger inte upp hoppet.

– Jag tror ju på ett möte. Jag vill att det ska finnas både humor och någon som är sig själv. En ärlig man som inte har sina egna agendor utan bara är man nog att stå vid ens sida.

Fick mejl av norrman

Efter tv-inspelningen berättar Carola för Nöjesbladet att det trots allt finns en person som har fångat hennes intresse. En för henne tidigare obekant man från Norge tog mod till sig och skickade ett mejl som fick sångerskan att reagera.

– Jag råkade se det när jag satt och gick genom alla mejl. Han verkade trevlig så då hörde jag av mig – och han höll på att sätta kaffet i halsen. Men han ska gå på en av konserterna så får vi heja.

Oj, vad handlar det här om?

– Det handlar om att det finns modiga män där ute som säger: ”Här finns jag”. Men det måste ju kännas naturligt. Han får komma på konserten har vi sagt.