Paradise Hotel- Jackie festade bort pressmöte

TV

”Paradise Hotel”-deltagarna trotsade TV 6:s regler och festade innan kanalens viktiga presskonferens.

Deltagaren Jackie Ferm, 19, försov sig från presskonferensen och fick senare uppsöka sjukhus.

– Shit happens, säger hon.

Foto: Foto: tv 6
Jackie Ferm.

”Paradise Hotel” har inte ens haft premiär, men deltagaren Jackie Ferm, 19, har redan hamnat i fokus eftersom hon är dotter till Lars-Inge Svartenbrandt, eller Lars Ferm som han numera heter – en av Sveriges mest kända brottslingar.

I går fortsatte uppmärksamheten kring henne när TV 6 kallade till presskonferens inför söndagens premiär av ”Paradise Hotel”. Alla deltagare utom Jackie Ferm dök upp.

– Vi bad deltagarna hålla låg profil inför presskonferensen. Somliga valde att inte följa vår förhållningsorder och festade sent på en nattklubb. En av dem var Jackie Ferm, säger Max Lagerbäck, presschef på TV 6.

Uppsökte sjukhus

TV 6 lyckades få tag på Jackie först några timmar efter presskonferensen. Hon mådde då så pass dåligt att hon tvingades uppsöka sjukhus.

– Jag försov mig och missade pressträffen på grund av utekvällen. När jag vaknade mådde jag riktigt dåligt. Läkarna undersökte mig och konstaterade att jag hade ätit för lite och druckit för mycket. Shit happens, säger Jackie Ferm.

”Får ta ansvar”

Anders Knave, programdirektör för TV 6:

– Det var tråkigt att hon missade samlingen, men det här handlar om vuxna människor som får ta ansvar för sig själva. Det viktigaste är ändå att hon mår bra, säger han.