Morgan ringde båtdejt – pojkvän svarade

”Han blev lite förvånad över att jag ringde”

TV

För en dryg vecka sedan festade Ullred-Morgan loss på en finlandsfärja. Där fick han telefonnummer på telefonnummer av kvinnor.

Men när han väl ringde upp en tjej svarade pojkvännen – som undrade vad Morgan ville.

– Han blev lite förvånad över att jag ringde, säger han till Nöjesbladet.

Morgan Karlsson.

Lagerarbetaren Morgan Karlsson, 36, har blivit Ullared-Morgan med hela svenska folket. Förra helgen åkte han på kryssning från Stockholm till Åland och fick flera skamliga förslag från kvinnor – och en hel del telefonnummer.

När han väl kom hem till Ljungby ringde han upp en tjej som lämnat sitt telefonnummer.

– Jag tyckte hon såg jävligt bra ut. Men det fanns ingen laddning, vi hade inte hånglat eller något. Jag ville bara testa mina grillor, säger han.

Blev förvånad

Men personen som svarade var inte den han hoppades på.

– Hon hade visst en kille och han blev lite förvånad när jag ringde. Det var nog en tjej som blev lite nedkärad i mitt kändisskap men hade pojkvän hemma, säger han och tillägger att han snabbt avslutade samtalet.

Men även om hon inte hade haft pojkvän är det inte säkert att han hade gått hela vägen med henne.

– När man är i den situationen jag är i nu ska jag nog ligga jävligt lågt med kärleken. Det är så många som erbjuder sig, säger han.

– Jag var nere i Ängelholm och dansade och jag har aldrig blivit uppbjuden så mycket. Man ska passa sig och ta det lite försiktigt, fortsätter han.

FAKTA

Namn: Hans Johan Morgan Karlsson. Ålder: 36. Bor: Ljungby utanför Falkenberg. Familj: Singel. Yrke: Lagerarbetare. Inkomst: 270 100 kronor (taxeringsår 2009).