Heta kyssar – i ”Så ska det låta”

Mede & Körberg släpper loss känslorna i studion

1 av 3 | Foto: Foto: SVT, OLA AXMAN
”DET VAR PORR” Petra Mede och Tommy Körberg kysser och omfamnar varandra i ”Så ska det låta” i kväll. ”Det var porr. Som TV 1000”, säger programledaren Peter Settman.
TV

Här är kyssen som avslutar Tommy Körbergs och Petra Medes heta tango i kvällens ”Så ska det låta”

– Det var porr. Som TV 1000, säger Peter Settman.

Kvällens avsnitt av SVT:s ”Så ska det låta” blir ett stort kysskalas.

Tommy Körberg – en riktig veteran i ”Så ska det låta”-sammanhang – gör i kväll sin sjunde omgång i SVT:s långkörare, tillsammans med komikern Petra Mede.

”Kemin fanns där”

Programmet är späckat av kärleksförklaringar i båda lagen.

Flera gånger avslutar Tommy Körberg och Petra Mede sina sånger med en kyss.

– Det bara blev så. Petra har ju sitt eget tempo och tar för sig på sitt sätt. Jag tror det blev bra tv. Man sätter i gång så blir det bara så. Alla har varit med förr och gör något kul av det, säger Tommy Körberg.

Och Petra Mede stjäl showen framför näsan på proffstenoren Körberg – när det gäller sång.

– Hon är lika svår att avbryta som en svärmor. Men kemin fanns där och hon var en av de roligaste lagkamraterna jag har haft. Det finns tråkiga människor i den här branschen också utan att nämna några namn, säger Tommy Körberg.

”Såg lite rosig ut”

Programledaren Peter Settman menar att det andra laget bestående av Peter Magnusson och Pernilla Wahlgren genomgår en kärlekssaga under tävlingens gång. Tommy Körbergs och Petra Medes kyssar kallar han för porr.

– Det var som TV 1000, säger Peter Settman i programmet.

– Det spirade kanske lite mellan Tommy och Petra. Jag tyckte Tommy såg lite rosig ut om kinderna, säger han till Nöjesbladet.

FAKTA

Hoppar sönder golvet i tv

Kvällens tävlande är: Tommy Körberg, Petra

Mede, Pernilla Wahlgren och Peter Magnusson.

I kvällens program krossar komikern Peter Magnusson en av glasrutorna i golvet i ”Så ska det låta”-studion. Han är inte den första som hoppar sönder golvet. Andra deltagare som också fått golvet att gå i kras är Martin Stenmarck, Rennie Mirro, Lasse Kronér, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Ola Forssmed.

– Vi har pratat om att byta ut glasgolvet mot ett golv som inte går sönder. Samtidigt har det blivit lite av ett trademark för ”Så ska det låta”, säger Per Rodelius, projektledare på SVT.