— Ingen ”2 1/2 män” utan Charlie Sheen

TV

— Det är slut med serien om inte Charlie kommer tillbaka, säger en källa på Warner Bros.

Nu har Sheen två veckor på sig att bestämma ”2 1/2 mäns” öde.

Foto: David Zalubowski/AP

Ingen kan väl ha missat att det blåst en del kring Charlie Sheen den senaste tiden. Han har haft problem med lagen, sitt äktenskap och missbruk och man vet inte om han kommer återvända till ”2 1/2 män” för en ny säsong. Det har gått spekulationer om att Warner Brothers skulle skriva ut Charlie Sheen ur serien men det verkar det inte vara tal om nu.

— Det har inte varit något snack om att göra om ”2 1/2 män” utan Charlie. Det är ingen som ens överväger det, säger en källa på Warner Bros till Radaronline. Som det ser ut nu är det slut på serien om inte Charlie kommer tillbaka.

Pengarna inte problemet

I början av april läckte Charlie Sheen, enligt E!Online, ut uppgifter om att han skulle hoppa av serien för att få mer betalt. Och som den högst betalda tv-skådespelaren verkar inte pengarna vara problemet.

— Charlie har aldrig ta ett jobb enbart för pengarna, säger en annan källa till RadarOnline. Han har varit tvungen att tacka nej till filmroller på grund av seriens schema och nu skulle han vilja vara tillgänglig för såna roller igen.

Både Charlie Sheen och hans fru Brooke Mueller genomgår just nu behandling för missbruk. Charlie har dessutom en anmälan hängande över sig efter att han anklagas för att ha slagit sin fru i Colorado i julas.

Den 17 maj presenterar CBS sin hösttablå så Charlie har några veckor på sig att bestämma seriens öde.

ARTIKELN HANDLAR OM