”Vi älskar varandra”

Carola mötte tjejen som träffades av blomplantan för fem år sedan

1 av 2
tillbaka på skansen 2005 väckte Carola stor uppmärksamhet när hon råkade kasta en blomplanta på en tjej i publiken. Foto: BÖRJE THURESSON
TV

När artisterna i årets allsång presenterades på Skansen i går fanns inte bara Carola på plats. Även tjejen som fick den omtalade blomplantan i knäet för fem år sedan.

– Vi älskar varandra, säger Carola till Nöjesbladet. I går presenterades allaartister som ska medverka i årets upplaga av ”Allsång på Skansen”.

Ett av toppnamnen är Carola som nu lägger framträdande till sitt redan fullspäckade sommarschema.

– Det är så många härliga artister. Det känns väldigt folkligt och generöst, som ”Allsång på Skansen” ska vara. Jag ska sjunga en Elvis-låt och sedan bjuda på en liten överraskning, säger Carola till Nöjesbladet.

När Carola var med i allsången 2005 väckte hennes framträdande stor uppmärksamhet. Sångerskan drog upp en blomma ur en kruka och kastade ut den i publiken.

När Nöjesbladet träffar Carola vid presskonferensen på Skansen berättar hon att tjejen som fick blomman i knäet är på plats.

– Hon är här, hon mår jättebra och vi älskar varandra, säger sångerskan. Diana Holmgren, 27, som är ett stort Carola-fan, minns händelsen positivt.

– Det var bara roligt. Jag har kommit till Skansen för att träffa henne i dag. Mina ben skakar lite, säger hon.

Lotta Glimstedt
Kristoffer Hindhammar
Sofia Sjölin