Aftonbladet
Dagens namn: Holger, Holmfrid
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / TV

Flinck & Sjögren – vänner för livet

Nu berättar de om sin relation: Vi är båda enkla och ödmjuka

UPPTRÄDER PÅ ALLSÅNGEN IKVÄLL Thorsten Flinck, 49, och Christer Sjögren, 60, lärde känna varandra under inspelningen av ”Fadren”. Nu är de goda vänner. ”Jag och Christer har samma grundfärg i basen”, säger Flinck.   UPPTRÄDER PÅ ALLSÅNGEN IKVÄLL Thorsten Flinck, 49, och Christer Sjögren, 60, lärde känna varandra under inspelningen av ”Fadren”. Nu är de goda vänner. ”Jag och Christer har samma grundfärg i basen”, säger Flinck. Foto: Henric Lindsten

I kväll uppträder teatergeniet och dansbandskungen tillsammans i ”Allsång på Skansen”.

Nu avslöjar den osannolika duon Flinck-Sjögren att de har blivit nära vänner.

I kväll uppträder kompisduon Christer Sjögren, 60, och Thorsten Flinck, 49, i ”Allsång på Skansen”.

En osannolik duo i mångas ögon, men inte enligt huvudpersonerna själva.

– Vi är båda enkla och ödmjuka människor. Vi lär oss fortfarande, det är en devis som stämmer väl in på oss båda. Jag och Christer har samma grundfärg i basen, säger Thorsten Flinck.

Skådespelaren och dansbandsveteranen lärde känna varandra vid TV4-inspelningen av Strindbergs ”Fadren”. Flinck handplockade Sjögren för att spela en av de ledande rollerna.

– Jag blev väldigt förvånad att Thorsten ville ha med mig. Samtidigt kände jag att jag var tvungen att ta den här chansen, i synnerhet när den kom från en rak och ärlig människa som jag respekterar.

Gästade Skavlan

När inspelningen var över fortsatte duon samarbetet. I våras uppträdde Flinck och Sjögren i ”Skavlan”. Den positiva responsen lät inte vänta på sig.

– Det finns en stor nyfikenhet. Folk undrar hur vi egentligen funkar ihop och de tycker att det känns spännande. Så känner jag själv. När vi jobbar ihop vet man aldrig vad som ska hända, säger Christer Sjögren.

Hörs på telefon

Och det är inte omöjligt att radarparet inleder ett nytt projekt ihop efter Allsångskvällen. Numera betraktar Christer Sjögren och Thorsten Flinck varandra som vänner.

– Christer ingår i min personliga sfär. Vi pratas vid på telefon även när vi inte jobbar ihop. Det blir säkert något mer samarbete någon gång, men det viktigaste för mig är att vi håller kontakten privat, säger Thorsten Flinck.

Det finns en stor nyfikenhet. Folk undrar hur vi egentligen funkar ihop och de tycker att det känns spännande. Så känner jag själv. När vi jobbar ihop vet man aldrig vad som ska hända.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet