Tv-hallåorna tog tittarna med storm

Knep sista finalplatsen i "Dansfeber"

TV

Expertpanelen gav sex nummer en andra chans att ta sig till final i ”Dansfeber”.

Tv-hallåornas version av Carolas "Fångad av en stormvind" gick hem hos tittarna och gruppen knep därmed den sista finalplatsen.

Under höstens sex program av ”Dansfeber” i TV 4 har fyra nummer tävlat varje lördag.

Två av dem har åkt ut, ett har kvalificerat sig direkt till final genom att ha kammat hem flest tittaröster – och ett nummer har expertpanelen räddat vidare i tävlingen. I kväll var det dags för deras andra chans.

Spice Girls och Lady Gaga

Ståuppgänget bjöd på girlpower med sin version av Spice Girls ”Wannabe”, politikern Frederick Federley tolkade Eric Saades blöta Melodifestivalnummer ”Manboy” och Anna Book dansade loss i Christina Aguileras ”Candyman”.

Bloggerskorna Katrin Zytomierska och Malin ”Mogi” Richardsson framförde ”Big spender” och skådespelaren Joakim Nätterqvist spökade ut sig till Lady Gaga och gjorde sin version av monsterhiten ”Bad romance”.

Charmigt Carola-nummer

Men det var tämligen okända ”Tv-hallåorna” Nanna Martorell, Anders Östman och Fredrik Östling som gick hem bäst i stugorna. Deras vältajmade och charmiga framförande av Carolas ”Fångad av en stormvind” fick flest röster av tittarna. Gruppen knep därmed den sista finalen i ”Dansfeber”.

Även expertpanelen med Hans Wiklund, Sven Melander och Pernilla Wahlgren var imponerade av Tv-hallåornas nummer.

– Det här är så himla bra, ni sätter ju allt perfekt, sade Wahlgren.

Finalen av ”Dansfeber” går av stapeln nästa lördag, den 16 oktober.

ARTIKELN HANDLAR OM