Läsarna: Utan Andreas Carlsson – inget ”Idol”

TV

Andreas Carlsson lämnar ”Idol”.

Det beslutet uppskattas inte av Nöjesbladets läsare.

”Nu går konceptet under, hur ska de klara sig utan Andreas?”, skriver en besviken läsare.

Foto: Thomas Johansson
Bert Karlsson – Andreas Carlssons ersättare i ”Idol”-juryn?

Nöjesbladets läsare är överens – det kommer att gå utför för ”Idol” efter Andreas Carlssons och Peter Jihdes avhopp som jurymedlem respektive programledare.

”Mitt beslut att inte titta på IDOL nått mera vart redan avgjord när Peter Jihde bestämde sig för att sluta......men nu när den ända vettiga jurymedlemmen som Andreas Carlsson ska sluta oxå då finns det ingen återväg.... Anders Bagge och Laila Bagge Wahlgren är man såååååå jäkla trött på, dom är som små barn som sitter i en sandlåda och fjantar sig.... Kan man inte få dit nån som är lite mera seriösa att lyssna på??? Tror många av tittarna kommer att försvinna nu eftersom Peter och Andreas slutar”, skriver signaturen Tursan.

”Fy vad trist”

Signaturen godmother fyller i:

”Jaha, så är det...bästa jurymedlemmen försvinner, fy vad trist.”

Under dagen har nästan 32 000 läsare svarat på Nöjesbladets fråga ”Hur påverkar Jihdes och Carlssons avhopp Idol?”. Över 72 procent har svarat ”Programmet blir mycket sämre”.

Hoppas på kvinnlig ersättare

Många läsare hoppas att Andreas Carlsson ersätts av en kvinnlig jurymedlem – men håller det inte för troligt. Andra tycker att hela juryn borde bytas ut.

Denieru går steget längre:

”Om inte Bert Karlsson ersätter honom nu är programmet inget att se!!”, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM