De vill hitta kärleken i tv

Här är deltagarna i nya ”Ensam mamma söker”

1 av 4 | Foto: Foto: TV3
My, 21, är en av dem som deltar i nya säsongen av ”Ensam mamma söker”.
TV

Här är mammorna i höstens säsong av ”Ensam mamma söker”.

My, 21, är yngsta mamman någonsin i serien.

– Jag vill inte träffa någon som är för gammal, vid 31 drar jag gränsen, säger hon.

Nöjesbladet kan avslöja de fyra mammorna som gallrats fram till nya säsongen av TV3:s långkörare ”Ensam mamma söker”. Två pappor finns även med i urvalet, men de har inte presenterats ännu. Två av mammorna och en av papporna kommer till slut att väljas ut och följas i programmet.

Dejta funkar inte

My, 21, är den yngsta mamman som någonsin deltagit. Sonen Charlie är ett och ett halvt år och hon delar vårdnaden med pappan. Sedan det tog slut med Charlies pappa har hon försökt träffa någon.

– Jag har dejtat och så, men det har inte funkat. Det här är en möjlighet och jag hoppas på att bli mer erfaren och få träffa olika killar som man inte skulle träffa annars, säger My.

Till skillnad från de lite äldre mammorna tycker hon inte att det har betydelse om killen har erfarenhet av barn.

– De får lära sig om de inte har det. Barn är barn men också människor. Jag fick också lära mig, säger hon.

Går inte ut lika ofta

Hur funkar det att vara så ung och mamma?

– Alla mina kompisar är delaktiga i Charlies liv. Det är väl klart att man går ut ibland när han är hemma hos sin pappa. Men det blir inte lika ofta som innan och inte på samma sätt. Man har vuxit upp så mycket nu, säger My.

De andra mammorna som gallrats fram är mellan 27 och 36 år. Det går att skicka brev till dem via TV3:s hemsida.

FAKTA

"Han ska självklart vara snygg"

Namn: My. Ålder: 21. Ort: Västergötland. Yrke: Studerande. Barn: Charlie, ett och ett halvt. Drömkillen: Han ska vara snäll, ödmjuk och även förstå att ibland kan det vara svårt men så länge man har någon att luta sig tillbaka mot så klarar man allt. Han ska vara ambitiös. Han måste ha humor och glimten i ögat. Och så ska han självklart vara snygg.

"En man med självkänsla är hett"

Namn: Linda. Ålder: 36 år. Ort: Skåne. Yrke: Kundtjänstagent. Barn: Liv, 10, Tuva, 8, och Tintin, 4. Drömkillen: Han måste ha humor och kunna laga mat. Sen måste det vara ordning och reda på karln. Fötterna på jorden, någon att samtala med om livets små knasigheter, ljuvligheter och allvarligheter. Det är hett med en man som har god självkänsla, god självinsikt och som ser sitt eget värde. Har han dessutom barn är det ett plus.

"Är svag för muskler & snickarbyxor"

Namn: Hannah. Ålder: 28. Ort: Norrbotten. Yrke: Undersköterska. Barn: Juvina, 9, och Angelie, 4. Drömkillen: Han ska vara rolig, ha mycket humor och bjuda på sig själv. Vill ha en pratglad kille. Ödmjukhet och empati är väldigt viktigt. Han ska ha kontakt med sina känslor. Sedan är det viktigt att han har mål i livet och att han vill landa i ett familjeliv. Är lite svag för muskler och killar i snickarbyxor, men det spelar faktiskt ingen roll. Glad och charmig slår allt.

"Gärna mörka ögon & mörkt hår"

Namn: Sandra. Ålder: 27. Ort: Skåne. Yrke: Personlig assistent. Barn: Nova, 6. Drömkillen: Social, öppen, båda fötterna på jorden, stort lass humor, driven och målinriktad som person, äventyrlig, pålitlig, spontan, lättsam, målinriktad, öppensinnad, sportig och tränad, gärna mörka ögon och mörkt hår.