Chocken – en puss av Bieber

Här får Mollan, 10, träffa sin största idol

Foto: Foto: TV4
Mollan Andersson får sin högsta önskan uppfylld i premiäravsnittet av ”Kvällen är din” när hon träffar flickidolen Justin Bieber. ”Det kändes helt fantastiskt att få träffa honom”, säger Mollan.
TV

I kväll uppfyller Martin Stenmarck drömmar på löpande band.

Mollan Andersson, 10, får ett nervkittlande pussmöte med idolen Justin Bieber.

– Jag började gråta, säger hon.

Foto: Foto: TV4
Mollan Andersson, 10, får en kram av sin mamma efter mötet med Justin Bieber.

I kväll är det premiär för ”Kvällen är din” på TV4. Martin Stenmarck uppfyller vanliga människors högsta drömmar. Kvällens avsnitt blir en riktig tårfest.

Mollan Andersson är, i likhet med de allra flesta 10-åringar, ett stort Justin Bieber-fan. Det är då programledaren Martin Stenmarck rycker in. Han överraskar Mollan Andersson med ett personligt filmklipp från hennes idol.

– Justin Bieber är hennes största idol och då fixar vi ner henne till Berlin på hans spelning, säger Martin Stenmarck.

Spännande möte

Det var svårt för Mollan Andersson att ta in att drömmen gick i uppfyllelse.

– Jag fattade först inte. Jag blev så chockad, säger hon.

I Berlin får Mollan Andersson äntligen träffa Justin Bieber. Minuterna innan mötet var en nervpers.

– Jag var jättenervös för vad jag skulle säga. När jag stod utanför och väntade kändes det som jag skulle svimma. Det kändes helt fantastiskt att få träffa honom. Det var helt otroligt!, säger hon.

Mollan Andersson passade på att ge sin idol en present.

– Jag hade med en liten låda som jag har gjort i slöjden och i den låg det ett lyckotroll. I locket hade jag satt fast en text och min adress, säger hon.

”Jag började gråta”

I gengäld gav Justin Bieber henne en påse fylld av Bieber-prylar och han avslutade mötet med att ge henne en ordentlig puss på kinden. När stunden var över, brast det för Mollan.

– Jag började gråta. Mamma stod bakom och sa att jag skulle krama honom. Jag var så chockad så jag slängde armarna om honom så han nästan trillade baklänges, säger hon.

När Mollan sitter i ”Kvällen är din”-studion får hon återuppleva sitt möte med Justin Bieber. Då går det inte att få stopp på tårflödet.

– Det var en sådan chock att se alla bilder igen och få höra vad mamma och de andra hade sagt om mig, säger hon.

FAKTA

De får också drömmarna uppfyllda av Stenmarck

Bertil, 74, blev pilot för en dag

Bertil Gustavsson, 74, som leder bingokvällar på ett servicehem, blir överraskad av Martin Stenmarck som åker dit utklädd till praktikant.

– Jag var så nervös. Bertil slängde ut mig ur bingorummet för jag förstörde ju hela bingoeftermiddagen. När jag sedan berättade att han skulle få flyga, började han gråta för det var det största han har varit med om, säger Martin Stenmarck.

Bertil fick:

Flyga SAS stora flygsimulator.

Vara andrepilot på en 737:a till Ängelholm och tillbaka till Stockholm.

Flyga ett litet plan själv med en instruktör bakom.

Ebba, 14, sjöng duett med Josh Groban

Ebba Knutsson, 14, älskar att sjunga och blir inbjuden till ”Kvällen är din”-studion för att få framföra favoritlåten ”You raise me up”. Hon överraskas av att Josh Groban, superstjärnan vars låt hon ska sjunga, vill göra en duett med henne. Han har flugits in från USA och tillsammans repeterar de in låten innan de står på scenen ihop.

– Jag började nästan gråta själv. Ebba sjunger så himla bra, säger Martin Stenmarck.

I kväll, 20.00

Kvällen är din

ARTIKELN HANDLAR OM