Nu får Kronér sin drömgäst

Efter sju års tjat fick han Thuresson till ’Doobidoo’

1 av 3
Lasse Kronér ser fram emot sjunde säsongen av ”Doobidoo”.
TV

Det tog sju säsonger.

Till slut tackade Svante Thuresson ja till ”Doobidoo” i SVT.

– Jag älskar honom, ger Lasse Kronér.

Nöjesbladet kan avslöja alla namnen i nästa säsong av ”Doobidoo” i SVT.

Ett namn är programledaren Lasse Kronér lite extra nöjd med.

Svante Thuresson, 74, – som tackat ja efter åratal av tjat.

– Det är fantastiskt att Svante Thuresson är med efter att ha fått samtal i sju år. Äntligen är han med. Han har absolut inte varit oäven tidigare utan det har mer varit att det inte har funkat, säger Lasse Kronér.

”Ett kul par”

Svante Thuresson tävlar tillsammans med Pernilla Andersson, 36, som han jobbat med flera gånger.

– Jag älskar honom, han har en karriär som få i detta land kommer upp till. Det ska bli skitkul att de kör ihop, hon har ju proddat ett par av hans plattor och de känner varandra ganska väl, säger Kronér.

Ytterligare en debutant är Sara Varga, 29, som ligger etta på Svensktoppen med sitt Melodifestivalbidrag ”Spring för livet”.

– Det är skitkul att hon är med. Ofta har man ju träffat artisten och man känner många av dem efter att hållit på själv. Men henne har jag inte träffat, så det ska bli jättekul att träffa henne, säger Lasse Kronér.

”Inget fejkat”

Att ”Doobidoo” fortfarande inför den sjunde säsongen är lika populärt som någonsin tror Lasse Kronér beror på spontaniteten.

– De som är här har roligt på riktigt och det är inget fejkat. Vi har väldigt kul när vi spelar in, jag tror att det rinner över tv-rutan och att folk hemma i soffan vill ha den typen av underhållning en fredagskväll. Här är det musiker och artister som är bra på det de gör, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM