Tvingades prata ut efter bråket

TV

De rök ihop om manlig kontra kvinnlig humor.

Efteråt gick Johan Rabaeus och Kim Anderzon undan för att prata ut.

– Hon blev förbannad på mig, säger Johan Rabaeus till Nöjesbladet.

Årets säsong av "Stjärnorna på slottet" i SVT har varit befriad från bråk.

Men i kvällens program rök Johan Rabaeus, 64, och Kim Anderzon, 68, ihop när de diskuterade eventuell manlig kontra kvinnlig humor.

– Jag tyckte Kim gick på som fan. Hon var väl på barrikaderna där, vi bråkade lite. Det var inte fullständig harmoni, säger Johan Rabaeus.

Efter middagen gick de två undan för att prata ut.

– Kim och jag hade ett kvartsamtal på rummet, där sa hon att hon blev riktigt förbannad på mig för att jag går på i ullstrumporna så förbaskat. Jag förklarade för henne att det beror på att vi känner varandra så väl och att jag inte menar något illa med det. Så vi försonades, säger Johan Rabaeus.

”Det är kärleksfullt”

Samtidigt menar han att det fanns något spännande i den konflikt som uppstod.

– Kim och jag har väldigt bra kontakt. Men ibland gör hon politik av allting så att jag blir tokig. Men det är kärleksfullt, men ett givande motstånd, vi är fan inte överens varenda gång, säger han.

– Vi har ju temperament. Johan är min gamla vapendragare. Vi har en sån lång relation och kan ju prata om allt, stort smått, litet och stort, säger Kim Anderzon.

Johan Rheborg, 48, tyckte att de två påminde om ett gammalt par.

– De hade något där, och det var så känsligt, men jag hade gärna pratat mer om det där. Men det var roligt att se dem blossa upp som ett gammalt par, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM