New York-frun till sjukhus efter stress

TV

I kvällens avsnitt av "Den hemlige miljonären" reser New York-frun Åsa Vesterlund, 37, till Malmö för att hjälpa utsatta kvinnor.

Men efter inspelningen togs hon akut till sjukhus.

– Det berodde på stressen från programmet, säger hon. 

FÖRDES TILL SJUKHUS Efter inspelningen av kvällens avsnitt av Kanal 5:s "Den hemlige miljonären" fick Åsa Vesterlund föras till sjukhus.
– Det blev en psykisk stress för mig i kombination med ändrad kost. Jag åt bara fil i flera dagar, säger hon.

I december skrev Nöjesbladet att Åsa Vesterlund, 37, känd från "Svenska New York-fruar", färdades akut till sjukhus efter inspelningen av Kanal 5:s program "Den hemliga miljonären". I fyra dagar låg hon på sjukhuset med morfin och dropp på grund av svåra magkrämpor. Nu berättar hon varför:

– Jag får fortfarande gåshud. Det var så mycket nya intryck att ta in. Inspelningsplatsen kändes inte som Sverige, där gick de under sina egna lagar. Det blev en psykisk stress för mig i kombination med ändrad kost. Jag åt bara fil i flera dagar, säger Åsa Vesterlund.

Fler fick vård

I programmet reser hon till Malmöförorten Holma och träffar bland annat Anne, som kämpar för att göra förorten till en bättre plats att bo i. 

– Det är en stor skillnad mellan att sätta på ett frimärke för att skicka pengar och att åka dit för att se det med egna ögon.

Men det är inte bara Åsa Vesterlund som blivit sjuk efter sin medverkan i "Den hemlige miljonären". I fjolårets säsong fick baddräktskungen Panos Emporio också vårdas på sjukhus efter inspelningen. Den annorlunda kosthållningen hade fått hans tidigare problem med sina tarmar att eskalera.