Bosse Larsson förlåter Måns – för gaphalsarna

Foto: LARS OTTOSSON
Lasse Berghagen och Bosse Larsson skålar i goda vänners lag.
TV

Legandaren Bosse Larsson ger han inte mycket för ”Dead by April” .

Men han gillar allsångsledaren Måns Zelmerlöw.

– Jag förlåter honom de där gaphalsarna, säger han till Nöjesbladet.

Allsångslegendaren Bosse Larsson, 78, som ledde programmet mellan 1974 och 1993 ger tisdagskvällens avsnitt mycket väl godkänt.

– Det är mycket allsång nu, precis som det ska vara, säger han.

Han gillar framförallt programledaren Måns Zelmerlöw.

– Jag förlåter honom de där gaphalsarna i början (Dead by April). Men kul att de övergick till att sjunga Kalle på Spången. Jag tycker att de ska fortsätta med sina låtar, säger tv-legenden med ett skratt.

”Jag är ju gammal”

Dead by April hade nog inte gått att ha som gäster på hans tid.

– Vi hade visserligen Dr Alban klädd i en Moradräkt, men jag tror inte att min publik hade tyckt om dem (Dead by April). Jag tycker också att man ska sjunga mer på svenska, men jag är ju gammal.

Bosse Larsson är glad att hans stora hjälte Povel Ramel hyllades. Ett annat inslag som Bosse Larsson tyckte om var "den där Göteborgaren", artisten Per Andersson.

– Han är nästan som en parodi på mig själv, när jag var 20 år. Jag höll också på så där med publiken, flaxade med armarna och gjorde allt för att få dem att sjunga med, säger Bosse Larsson.

En annan legendar inom svensk allsång är Lasse Berghagen. Han hade annat för sig:

– Jag tittar inte på Allsång ikväll. Jag är ute och fiskar. Allsång det var då det. Sommaren har så mycket annat att erbjuda. Eller hur?

ARTIKELN HANDLAR OM