”Jag har gått upp så sjukt mycket under graviditeten”

Foto: CAROLINA BYRMO
Doreen Månsson har gått upp i vikt med graviditeten.
TV

... Doreen Månsson, 38, programledare för ­”Ung och bortskämd” som har ­nypremiär på SVT i höst, och som dessutom är gravid.

– Alltså, den här graviditeten tar priset på alla sätt. Jag har gått upp så sjukt mycket i vikt. 25 kilo ­hittills och barnet kommer inte förrän i oktober. Jag fattar inte att det är möjligt.

Har du fått några presenter ännu?

– Jag fick en gördel av min kille – så inga tennisarmband där inte. Jag sneglade dessutom på en ­permobil när vi var ute och shoppade. Helt ärligt funderade jag ett tag på hur härligt det hade varit att ha en.

Du är programledare för ”Ung och bortskämd” som sänds i höst. Skämmer du bort dina barn?

– Mina stora barn är noll ­procent bortskämda. Men jag har vänner som skaffat sladdisar som är helt odrägliga – så jag håller mig lågt här och vågar inte komma med några större löften.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag önskar att barnet ska vara superfriskt. Jag har hemsk sprutfobi, så det enda jag önskar är att allt går bra under förlossningen och att barnet är friskt.

Doreen Månsson

Namn: ­Doreen Månsson. Ålder: 38. Familj: Pojkvännen Henrik Hallgren och barnen Hayat, 21 och Yasmine, 15. ­­­ Bor: ­Sollentuna. Yrke: Journalist och program­ledare. ­Aktuell: ”Ung och bortskämd” på SVT i höst.