Här kollapsar stjärnan i ”Superstar celeb”

1 av 6
TV

Hon kan inte gå rakt – och spyr fem gånger i sanden.

Minuterna senare tävlar Veronica Wagner i hinderbanan i kvällens "Superstar celeb".

– Pulsen steg. Det var riktigt hemskt, säger hon.

Hon är van att balansera fläckfritt på en bom.

Men i kvällens "Superstar celeb" i TV3 kan EM–gymnasten Veronica Wagner, 25, inte ens gå rakt.

– Jag var så himla yr och mådde allmänt dåligt. Det var långt ifrån roligt när jag låg där på britsen och läkarteamet kollade mitt hjärta och lungorna, säger hon.

Kaskadspyr i sanden

Veronica insjuknar i vad hon tror är matförgiftning strax innan hon och lagkamraten Johan "Plexus" Oldenmark ska tävla i hinderbanan.

– Det kändes jobbigt eftersom jag och Johan var ett lag. Och så mådde jag "lite dåligt" om du förstår hur jag menar, säger hon.

När de sedan kallas ner till stranden för att få en genomgång inför tävlingen hinner Veronica skrika "inte nu" innan hon springer ut på stranden och kaskadspyr – fem gånger.

– När jag gick ut till vattnet för att skölja av skorna spydde jag igen. Sedan fick jag tillbaka lite energi och då var alla "Veronica mår bättre, nu kör vi".

Sov i femton timmar

Veronica genomför sedan hinderbanan tillsammans med Plexus.

– Jag kände att jag måste göra det här, samtidigt som det enda jag tänkte på var att "när det här är klart kan jag gå och lägga mig", säger Veronica.

Hon mår fortsatt dåligt dagarna efter tävlingen.

– Jag sov i femton timmar sedan, men dagen efteråt var också jättehemsk. Jag fick inte i mig någonting och låg i skuggan tills minuten det var dags att spela in. Tredje dagen kunde jag börja få i mig mat, säger hon.

TV3 har valt att visa bilderna där gymnasten närmare kollapsar framför kameran.

– Alltså, jag tycker att det är bra att tittarna får se hur dåligt jag faktiskt mådde, så de förstår varför jag ser så sur ut, säger Veronica.