Programledaren: "Mina bröstvårtor fick sig en omgång"

Robin Olsson från "69 saker du vill veta om sex" om en vanlig dag på jobbet

1 av 3 | Foto: TV3/Johan Romin
Robin Olson, programledare för "69 saker du vill veta om sex".
TV

Vaxa rumpan, testa elsex-leksaker och få bröstvårtorna masserade.

En vanlig dag på jobbet för "69 saker du vill veta om sex"-programledaren Robin Olsson.

– Jag insåg att jag är ganska luttrad sexuellt, säger han till Nöjesbladet.

Foto: TV3/Johan Romin
Robin Olson.

Det låter kanske som ett ganska njutningsfullt tv-gig.

Men att vara programledare för ett sexprogram kan vara smärtsammare än man tror.

Fråga Robin Olsson.

I går gjorde han och TV3:s nya sexsatsning "69 saker du vill veta om sex" entré i rutan.

– Vi tar upp saker man vill veta, eller saker man inte vet att man vill veta. Programmet handlar om att inspirera, pirra och att få folk att tänka efter. Jag tycker det är viktigt att föra en kontinuerlig diskussion om sex.

Fanns det något i din resa genom programserien som gjorde dig riktigt förvånad?

– Det som förvånade mig mest var att jag inte blev så förvånad. Jag insåg att jag är ganska luttrad sexuellt. Mina egna sexuella erfarenheter gjorde att jag inte var så förvånad över saker, vilket var väldigt positivt, säger han.

Programmet heter "69 saker du vill veta om sex", finns det något du inte skulle vilja veta om sex?

– Jag skulle vilja veta allt. Men jag är inte intresserad sex där människor på något sätt skador någon där den personen inte vill bli skadad.

FAKTA

Robins mest minnesvärda (och smärtsamma) inspelningsminnen

"Bondassage"

– Det är en blandning mellan bondage och massage. Hon som gjorde det gick lite långt. Mina egna gränser passerades. Hon masserade mina bröstvårtor lite grann. Jag är ju bög och började fundera i banorna om det var en sexuell handling: "Är det här min heterosexulla sexdebut?".

Brazilian wax

– Det förvånade mig att det gör det så ont som det gör. Jag fick bland annat min röv vaxad. Det är ingenting jag någonsin rekommenderar till någon att göra. Det är fruktansvärt. Fram med håret! Jag är en stark hårförespråkare nu.

Elsex

– Jag fick ett litet smakprov på elsex. Jag hade inte sex men jag provade på de här leksakerna som man använder sig av när man har elsex. Mina bröstvårtor fick sig en omgång. Det var väl inte direkt något jag hade planerat men i stundens hetta bestämde jag mig för att testa hur det kändes. Det var inte så att jag gick hem och stoppade bröstvårtorna i eluttaget efteråt. Jag blev inte så sugen på elsex men det finns andra människor som gillar det. Men det är viktigt med säker sex där, att det sker under kontrollerade former.