Porrstjärnan vill bli Hollywoodfru

Puma Swede: Jag skulle nog vara vildast av alla

1 av 3 | Foto: AP
Puma Swede på premiär i Hollywood.
TV

Akta dig, Gunilla Persson!

Den svenska porrstjärnan Puma Swede kan tänka sig att vara med i ”Svenska Hollywood­fruar”.

– Jag skulle nog vara den vildaste av dem alla, säger Puma Swede till Nöjesbladet.

Foto: Thomas Engström
Maria Montazami, Margareta Svensson, Isabel Adrian och Gunilla Persson kan få sällskap av en ny fru.

Jobberbjudandena haglar över den svenska porrstjärnan Puma Swede, 36, efter att hon synts i morgonsoffor och tidningar under lanseringen av boken ”Mitt liv som porrstjärna”.

Hon är på visit i Sverige, men bor annars i Los Angeles. För Nöjesbladet berättar hon att hon är öppen för att vara med i TV3:s succéprogram ”Svenska Hollywoodfruar”.

Jagas av tv-bolag

– Jag skulle nog vara den vildaste av dem alla. Det brukar bli så. Jag har ganska många sidor. Men jag är ganska livlig av mig. Jag vet hur jag brukar bli beskriven. Som vild och galen. Men på ett positivt sätt. Jag är ute efter att ha kul, säger hon.

TV3 får dock skynda sig. Puma Swede avslöjar att hon förhandlar med ett produktionsbolag som i sin tur kommer att kontakta en av de stora kanalerna för ett dokumentärprojekt om henne.

– Det är stora bolag, och inte några privatpersoner som vill följa mig med kamera, säger hon och skrattar.

I ”Svenska Hollywood­fruar”-gänget har hon en bestämd favorit.

”Anka var bara galen”

Maria Montazami är den som jag har hört mest om och folk gillar henne väldigt mycket. Anna Anka framstod ju bara som galen och en sådan sensation intresserar mig inte. Jag tycker inte heller om när det är elakt, säger hon.

– I fall jag skulle vara med i ”Hollywoodfruar” skulle jag ändå åka ut och föreläsa med ett positivt budskap som kan påverka ung­domar.

Hon har en bekant som ibland står för foto i ”Svenska Hollywoodfruar”. Puma Swede har föreslagit att han ska hjälpa henne att få en gästroll i serien.

”Släng med mig”

– Jag sa ”släng med mig i ett avsnitt så styr jag om där i grytan”. Jag sa också att jag kunde vara en hollywoodfru och så kan jag ha en kille som svansar efter mig, säger hon och skrattar.

FAKTA

Namn: Johanna, alias ”Puma Swede”

Ålder: 36. Yrke: Hårdporrstjärna, entreprenör och författare. Bor: Los Angeles. Aktuell: Lanserar boken ”Mitt liv som porrstjärna” på förlaget Lind & Co. Bakgrund: Har medverkat i cirka 85 porrfilmer, gör webcamshower, säljer sitt avgjutna könsorgan, sina ”använda” underkläder. Familj: På dejtingstadiet.

ARTIKELN HANDLAR OM