”Ensam mamma söker”-Jennifer: ”Det blir stelt när det är alldeles för uppstyrt”

Sågar kvällens dejter

1 av 6
TV

Hembesök?

Då slog killarna på stora trumman.

– Det blir stelt när det är alldeles för uppstyrt, säger ”Ensam mamma söker”-Jennifer till Nöjesbladet.

I kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker” åkte tjejerna hem på besök hos sina dejter.

Ett utmärkt tillfälle för killarna att visa sig från sina bästa – och mest imponerande – sidor.

Mikael Åstrand tog med Cecilia Ekeblom för att prova på speedway.

Johannes Bandgren hade hyrt in två kockar som lagade förstklassig mat till honom och Jennifer Florin hemma i köket.

Och Fredrik Karlsson styrde upp en privat helikoptertur – från hans egen gräsmatta i Jönköping.

– Jag jobbar på en flygplats där de har en helikopter, så det var inte så stort egentligen. Det är inte så lätt att visa den vackra landsbygden från marken. Då är det bättre att göra det från luften, säger Fredrik Karlsson.

Flugit tidigare

Jenny Rönnelöw blev själv lite förvånad över Fredriks helikopteröverraskning. Samtidigt var hon van, då de två hade flugit tillsammans tidigare i Gällivare.

– Jag vet att han säkert hade fixat det där via sitt jobb också. Om det varit någon kille som inte jobbade med sådana saker hade jag kanske ”Oj, jaha. Brukar du göra så?” Man behöver inte göra så för att impa på mig. Men det var häftigt, säger Jenny Rönnelöw.

Mer blygsamt upplägg

Då var upplägget något mer blygsamt hemma hos Kristoffer Bergkvist i Gävle. När Jennifer Florin kom på besök stod en visit hos hans familj på schemat, följt av en enkel tandemcykeltur – i regnrusket.

– Det var ju en jävla skillnad, mellan Johannes och Kristoffers dejter. Men båda hade sin charm. Med Johannes var det inte direkt så att jag skrattade hela tiden, men så var det ju hos Kristoffer. Samtidigt kanske den inte var lika fin, i den bemärkelsen. Men den blev ju fin på ett annat sätt i stället, säger Jennifer Florin.

Uppskattar du mer när det inte är så uppstyrt?

– Ja. Jag tycker att det blir stelt när det är alldeles för uppstyrt. Då blir det roligare när det händer någonting. Det är lättare att slappna av då helt enkelt. Samtidigt är det väldigt uppskattat också, för då visar de ju att de har lagt ner väldigt mycket tid, energi och tanke bakom.

Visa sin personliga sida

Och visst hade Kristoffer en tanke bakom sitt mer avskalade upplägg.

– Jag ville visa min personliga sida. Det behöver inte vara så storslaget. Det viktiga är att man göra något tillsammans.