Agnes och Ann Westin gästar "Robins" i höst

1 av 2 | Foto: Gustav Mårtensson
Agnes.
TV

Kristoffer Appelqvist, Måns Möller och Ann Westin är redan klara.

Men Robin Paulsson drömmer också om de största amerikanska komikerna som gäster i sin talkshow:

– Jerry Seinfeld skulle vara fantastiskt att få med. Och vi har försökt jobba på Will Ferrell som ju har svenskkoppling, säger programledaren.

Första veckan i november drar den nya säsongen av "Robins" igång igen i SVT.

Agnes och Kristoffer Appelqvist är gäster i första programmet.

– Vi försöker hitta gäster som vi tror kommer funka bra ihop. Appelqvist är ju jätterolig, årets manliga komiker, och Agnes är ju en fantastisk sångerska, säger Robin Paulsson.

– Vi vill att det ska vara roligt, därför har vi mycket komiker med, men gästerna ska inte känna sig tvingade att vara jätteroliga, det ska finnas utrymme för seriöst också, säger han.

Norsk komikerduo

Klara för programmet är också "The Sounds"-sångerskan Maja Ivarsson, svenska Hollywood-skådespelaren David Dencik och norska komikerduon Ylvis.

– De är lite grann som Norges svar på Filip och Fredrik. När jag såg dem så kände jag direkt att jag ville ha med dem i programmet. Det ska bli roligt att få visa upp dem för den svenska publiken, säger Paulsson.

Jagar fler gäster

Flera av programmen har än så länge bara en gäst spikad. Redaktionen bakom "Robins" arbetar för fullt med att jaga rätt på rätt typ av gäster för att flankera Sven Melander, Moneybrother respektive Lotta Schelin.

– Mina drömgäster är flera av de allra största komikerna som jag haft som förebilder. Jerry Seinfeld skulle vara fantastiskt att få med. Och vi har försökt jobba på Will Ferrell som ju har svenskkoppling, men än så länge har det inte gått loss, säger Robin Paulsson.

FAKTA

Höstens gäster i "Robins"

3 november Agnes och Kristoffer Appelqvist

10 november Sven Melander

17 november Kristian Luuk och Maja Ivarsson

24 november Moneybrother

1 december David Dencik

8 december Måns Möller

15 december Ylvis och Ann Westin

22 december Lotta Schelin

ARTIKELN HANDLAR OM